Sat Tejlor Svift na dodeli Gremi nagrada zaustavio je vreme

Dizajniran od strane Lorejn Švarc, komad koji je Tejlor Svift odabrala za Gremi veče učinio je čoker satove trendom.

Bez sumnje, Tejlor Svift je bila zaštitno lice ovogodišnje dodele Gremi nagrada. Ne samo zbog nagrada koje je osvojila (ukupno ih je dostigla 14 u karijeri), već i zbog izgleda koji nije prošao nezapaženo. Na kraju krajeva, ona se sama pobrinula za to, odlučivši da nosi vintage Concord sat sa belim dijamantima oko vrata. U stvari, nosila ga je sa zaustavljenim kazaljkama u ponoć, jasno upućujući na njen album pod nazivom "Midnights" koji je takođe poneo titulu najboljeg pop vokalnog albuma godine.

Sat koji je odabrala Tejlor Svift, dizajnirala je Lorejn Švarc, koja je poznata po nakitu koji je s vremena na vreme dizajnirala za vrhunske ličnosti, poput Farela Vilijamsa ili Bijonse. Sat Tejlor Svift je takođe bio obložen dijamantima od ukupno 300 karata.

Pevačica je ovim izborom pratila trend da poznate ličnosti nose satove oko vrata i članaka. Rijana je nedavno nosila sat Jacob & Co. vredan 400.000 dolara oko njenog skočnog zgloba na Velikoj nagradi Formule 1 u Las Vegasu, dok se odlučila za još jedan sat ovog brenda koji je nosila kao ogrlicu na reviji Louis Vuitton u Parizu. Ema Čemberlen je takođe nosila Cartier Baignoire sa kožnim kaišem tokom Nedelje mode u Parizu.

Bez sumnje možemo reći da je Tejlor Svift uspešno predvidela veliku noć za svoj novi album i došla je prikladno obučena. Album „Midnights ” je nagrađen, dok je na najbolji način dokazala da sadašnjost, ali i budućnost, pripada njoj.

Luxury Experience