Samsung farmerke po ceni od 1000 dolara su savršeni par telefonu Galaxy Z Flip3

Samsung je najavio dizajnerske farmerke koje koštaju 1.000 dolara i imaju samo jedan džep koji je posebno dizajniran za njihov novi telefon na preklop.

Kada pomislite na Samsung, ono što vam pada na pamet su telefoni, frižideri ili čitav niz drugih uređaja. Međutim, kao svojevrsno prijatno iznenađenje, brend je sada spreman da uđe u svet inventivnih nosivih dizajna. U partnerstvu sa najomiljenijim brendom farmerki u Australiji - Dr Denim, Samsung je nedavno lansirao par farmerki sa namenskim džepom za Galaxy Z Flip3 koji je strateški postavljen na desnom kuku i dizajniran da u njega stane njihov najnoviji telefon na preklop. Svi ostali džepovi su zašiveni ili potpuno uklonjeni! Dok su zadnji džepovi na farmerkama uklonjeni, originalni prednji džepovi su dekorisani sa dva natpisa Z.

„Džepovi na farmerkama zauzimaju previše prostora, ne izgledaju stilski, a najnoviji telefoni klize unutar njih… Pametni telefoni često nisu pogodni za džepove, tako da smo iskoristili stil brenda Dr Denim da dizajniramo farmerke koje menjaju normu džepa i savršeno se uklapaju u naš kompaktni Galaxy Z Flip3. Naši korisnici Galaxy Z Flip3 očekuju najbolje u dizajnu i mogućnosti džepa, a šta je bolje da prati naše premium telefone od savršenog para farmerki po meri?”

Samo 450 pari Z Flip Denim farmerki napravljeno je u muškom i ženskom stilu. Prodaju se po ceni od 1000 dolara i trenutno su dostupne na sajtu brenda Dr Denim.