Samo u Rusiji: na prodaju mačak koji ispunjava želje

I vi možete imati svog duha iz čarobne lampe koji će vam ostvariti sve želje, baš poput Aladina…

S tim što vaš duh neće biti duh, već magična ljubimica mačka, koja ispunjava tri želje. Žena iz Novosibirska, po imenu Elena, ponosna je vlasnica mačka po imenu Vinsent, odnosno Vinsik, koji, kako ona tvrdi ima magične moći kojima ispunjava želje. Koliko god vam ovo čudno zvučalo, vlasnica mačka kaže da je testirala efikasnost njegovih moći tri puta, a da su rezultati bili impresivni.

Sada, kada njena četvrta želja nije ispunjena već duže vreme, Elena je zaključila da Vinsik ispunjava po tri želje, kao što smo mogli da vidimo u bajkama i crtanim filmovima. Umesto da bude zahvalna svom krznenom prijatelju kog je kupila 2011.godine kada je imao samo dva meseca, Elena je postavila bizaran oglas na ruskoj platformi za male oglase, Avito, nudeći ljudima mogućnost kupovine ovog mačka, po ceni od 10 miliona ruskih rublji, odnosno 127.000 evra.

Ljudi obično ne žele da se oproste od svojih voljenih ljubimaca nakon toliko zajedničkih godina, ali sada kada je mačka ispunila sve želje svoje vlasnice, vreme je da im se putevi raziđu. Kako kaže Elena, mačkove čarobne moći deluju samo na vlasnicima, što znači da morate kupiti njenog Vinsika kako biste iskusili njegovu magiju.

“Njegova majka, bila je poput prave veštice, crna poput uglja. Njegov otac, zdrava plava mačka. Bio mi je potreban stan i onda sam iz zabave Vinsiku rekla ‘Ispuni mi želju’ i bukvalno, sledećeg dana, shvatila sam da će mi se želja ostvariti. Mesec dana kasnije, imala sam svoj sopstveni stan”, objašnjava Elena.

Ona sada želi da podeli moći njenog mačka sa ostatkom sveta, ali, kako to obično biva, sve ima svoju cenu. Na primer, ukoliko želite da pomazite Vinsika, budite spremni da platite 25 dolara.