SAMO U KINI - verna replika Titanika

Turisti koji posećuju Kinu, uskoro će imati priliku da iskuse sav luksuz, koji su uživali putnici tragično potonulog broda Titanika…

Svaki detalj ovog poznatog broda je u potpunosti verno prikazan na ovog autentičnoj verziji, koja će biti usidrena u Daying Qi reci u provinciji Sečuan. Ova replika čuvenog Titanika daće turistima mogućnost da se vrate 103 godine u prošlost i osete trenutak kada je brod udario u ledeni breg, zahvaljujući specijalnim zvučnim i svetlosnim efektima.

Konstrukcija ove veličanstvene replike koštala je oko 130 miliona evra, a za nju je bila zadužena kompanija Qixing Energy Investment Group. Čisto poređenja radi, vredi napomenuti da konstrukcija pravog Titanika koštala manje od osam miliona evra.

Za otvaranje replike Titanika, predviđeno je oko 5.000 karata, koje će biti puštene u prodaju 15. juna preko zvaničnog internet sajta kompanije. Predviđa se da će karte biti rasprodate veoma brzo, jer je interesovanje ogromno.

Smeštaj u najjeftinijoj kabini koštaće oko 400 evra, dok će gosti za luksuzni smeštaj morati da plate i do 10 hiljada evra.