Sada možete da prenoćite u ormaru cipela DJ Khaleda

Nije tajna da boravak u velikim gradovima često znači da plaćate previsoke cene da biste praktično živeli u ormaru za cipele. Ali DJ Khaled je na misiji da taj ormar pretvori u kraljevstvo.

I dok video snimci ormara patika kruže internetom godinama, tek sada je ponuđena ova prilika koja se pruža jednom u životu. Sada možete provesti noć u ormaru za patike DJ Khaleda za samo 11 dolara zahvaljujući kompaniji Airbnb.

U vestima koje su objavljene na njihovom sajtu, Airbnb je potvrdio da će rezervacije biti dostupne od utorka, 29. novembra, a gosti će imati mnogo više od samo udobnog kreveta. Soba će moći da se rezerviše samo za dve noći, 5. i 6. decembra.

Jedan od najvećih kustosa u muzičkoj industriji, DJ Khaled, poslednjih 30 godina sakuplja patike. Njegova kolekcija se smatra jednom od najboljih na svetu, a njegova ekskluzivna saradnja sa brendom Jordan donosi više od 10.000 dolara na sekundarnim tržištima patika. Sada će dva srećna gosta dobiti priliku da zavire u ormar DJ Khaleda i provedu kvalitetno vreme u redizajniranoj verziji njegovog ormana za patike uz noćenje

Boravak u ormaru za patike DJ Khaleda će uključivati sledeće:

  • Ekskluzivni par We The Best Air Jordan 5s
  • Rukom pisana poruka pozdrava od strane DJ Khaleda
  • Ključevi vrhunskog carstva patika, spavanje među stotinama parova.
  • Dnevni boravak na otvorenom za opuštanje i upijanje atmosfere Majamija nakon kupanja u bazenu
  • Spremljena večera iz njegovog restorana The Licking - Miami Gardens
  • Privatna kupovina u prodavnici patika 305 Kicks u Majamiju.

„Patike su suštinski deo hip-hop kulture i njihovo sakupljanje je umetnost – baš kao i stvaranje muzike“, rekao je on. „Unosimo istu strast i energiju u igru cipela kao i u studio. Zato smo uzbuđeni što možemo da podelimo naše carstvo patika sa fanovima i da im damo priliku da hodaju u našim cipelama, bukvalno.”

Gosti su sami odgovorni za svoja putovanja do i iz Majamija.

Luxury Experience