Sada i vaši ljubimci mogu nositi Hugo Boss

Hugo Boss je u partnerstvu sa Kanine Group najavio lansiranje ekskluzivne kolekcije aksesoara i odeće za pse!

Dizajnirana da odgovara modnoj kolekciji Boss, nova kolekcija namenjena kućnim ljubimcima će biti predstavljena kao deo ekskluzivnog globalnog ugovora o licenci za odeću i aksesoare za pse u periodu od pet godina. Ugovor će pokrivati dizajn, proizvodnju i distribuciju proizvoda širom sveta pod brendom Hugo Boss.

Komentarišući, Danijel Grejder, izvršni direktor brenda Hugo Boss, u izjavi je rekao: „Veoma smo uzbuđeni što smo u Kanine Group pronašli pravog partnera da uđemo u posao sa odećom za pse i iskoristimo puni potencijal u ovom potpuno novom segmentu. Kanine Group može da iskoristi veliko iskustvo na snažno rastućem tržištu i zajedno se radujemo što ćemo ponuditi vrhunske proizvode kupcima širom sveta.“

Primećujući slično, Semjuel Vong, izvršni direktor i glavni finansijski direktor Kanine Group, izjavio je: "Oduševljeni smo što smo deo Boss porodice i što sarađujemo sa jednom od najprepoznatljivijih modnih kuća na svetu. Nedavne rekordne globalne kampanje Hugo Boss brenda i značajan kontinuirani fokus na digitalnu aktivaciju savršeno odgovaraju Kanine Group jer nastojimo da budemo najrelevantnija platforma za vrhunske proizvode za pse na globalnom nivou, nudeći neverovatne proizvode ponosnim vlasnicima kućnih ljubimaca.”

Saradnja takođe označava prvi put da će establirani vrhunski modni brend ponuditi punu kolekciju za pse, od odeće do modnih dodataka.

Dok tek treba da vidimo kako će kolekcija BOSS Dogwear izgledati, brend će lansirati dve kolekcije godišnje, počevši od avgusta 2022. sa kolekcijom za jesen/zimu. Proizvodi će biti dostupni širom sveta u online prodavnicama hugoboss.com i kanine.com, kao i u odabranim BOSS prodavnicama, robnim kućama i prodavnicama kućnih ljubimaca.