Royal Phuket Marina na prodaju

Nakon dugo razmišljanja, Gulu Lalvani, predsedavajući u Royal Phuket Marini, objavio je da je Royal Phuket Marina dostupna za kupovinu…

On je angažovao prave stručnjake iz sveta hotelijerstva, koji će mu omogućiti da Marinu proda po pravoj ceni. Sa svojom idealnom lokacijom na istočnoj obali Puketa, ova marina sa 320.000 kvadratnih metara, nalazi se na manje od pola sata od aerodroma i drugih ključnih atrakcija. Tokom deset godina koliko je otvorena, ova marina postala je destinacija svetske klase za ljubitelje jahti i nautike.

Pored marine se nalaze luksuzni rezidencijalni kompleksi, promenade na obali sa restoranima i barovima, kao i najveći izložbeni prostor Puketa. Posetioci koji uživaju u kupovini, biće srećni zbog činjenice da se u sklopu ove marine nalazi i veliki broj luksuznih butika, kao i poslovnih prostora.

“Royal Phuket Marina je moja strast, i od njenog otvaranja pre deset godina, radio sam bez prestanka na promovisanju nautike na Tajlandu i predstavljanju Royal Phuket Marine kao vodeće destinacije tog tipa u ovoj regiji. Sa toliko neiskorišćenog potencijala, želim da pronađem kupca koji marinu može preneti na novi nivo i realizovati moj san o kreiranju poseda koji predstavlja pravu, luksuznu lifestyle destinaciju”, rekao je Lalvani.

Ukupna površina ovog kompleksa sa višestrukim upotrebama je impresivnih 320.000 m2, a samo trećina je razvijena do sada. Lalvani zaista želi dobro da proda ovu marinu, jer novim vlasnicima poručuje da će dobiti priliku da kreiraju destinaciju svetske klase ukoliko je kupe.