Ronaldu plaćeno 20 miliona dolara kako se ne bi pojavio u filmu

Holivudski filmski debi svetske fudbalske superzvezde Kristijana Ronalda, definitivno će morati da sačeka još neko vreme...

Očekivalo se da će Ronaldo postati deo novog Skorcezeovog novog projekta, filma o italijanskom agentu za nekretnine Alesandru Protou, nakon što je stan ovog fudbalera u Trampovom tornju izabran kao lokacija za snimanje pojednih scena. Sudeći prema navodima stranih medija, Ronaldu je trebalo da bude plaćeno preko deset miliona evra zbog toga što je izopšten iz filma, ali su se njegovi advokati uspeli da dupliraju ovaj iznos.

Gospodin Proto se lično usprotivio tome da Ronaldo bude u filmu, tako da fudbaler više nije deo projekta. "Ne želim ga u filmu vezanom za moj život. Martin Skorceze ima ugovor sa mnom. Kristijano Ronaldo neće biti u ovom filmu. Žao mi je ukoliko se oseća cenjenim, ali u životu nešto dobijete, a nešto izgubite. Ukoliko zaista moram da mu dam dvadeset miliona evra, daću mu ih lično."

Gazzetta World nije objavila da će od ovog projekta dvadeset miliona biti Ronaldovo, ali je navela da je uloga ovog fudbalera trabalo da bude kompenzacija za upotrebu njegovog stana u svrhe snimanja. Ova publikacija takođe navodi da su producenti bili zabrinuti da bi Ronaldo mogao postati velika distrakcija u ovom filmu. Čening Tejtum je prema izveštajima čovek koji će zameniti Portugalca u njegovoj neostvarenoj ulozi.

Muški Magazin