Roditelji godine? Bijonse i Džej Zi poklonili svojoj ćerki Bigijevu krunu

Ako pitate bilo kog fana Notorious B.I.G. za njegovu čuvenu plastičnu krunu koja je prodata prošle godine na aukciji po ceni od 600.000 dolara, odmah će znati o čemu pričate…

Manje poznata činjenica je da je originalna cena ove krune zapravo šeststo dolara! Prema vestima od prošlog utorka, Bijonse i Džej Zi su prema navodima kupili ovu krunu za svoju ćerku Blu Ajvi, koja je viđena sa njom na glavi, proslavljajući svoju prvu Grammy nagradu. Fanovi su odmah primetili šta je devojčica ponela na sebi, a komentari su, kako to obično biva, bili pomešani – neki su bili sasvim nezainteresovani za taj podatak, drugi su bili ogorčeni činjenicom da je moćni par potrošio više od pola miliona dolara na krunu od plastike, dok su treći bili uporni u svojim tvrdnjama to to nije ista kruna. Ipak, ako se setimo da je Blu Ajvi ranije od svojih roditelja dobila Barbiku od 80.000 dolara, nismo iznenađeni ovom kupovinom.

Inače, Blu Ajvi je postala druga najmlađa osoba na svetu koja je dobila Grammy, zahvaljujući svojoj ulozi u muzičkom spotu njene mame, Brown Skin Girl.