Roberto Kavali je kupio privatno ostrvo svojoj 45 godina mlađoj devojci

Modni dizajner Roberto Kavali, često je okružen lepim ženama i poznatim modelima, a nakon dva braka, njegovo srce je osvojila Sandra Nilson koja je mlađa od njega 45 godina.

Poznati dizajner iz Firence je nedavno proslavio 81. rođendan u zagrljaju švedske manekenke kojoj je ranije poklonio veoma specifičan poklon – vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra. Tako je i Sandra Nilson, njegova izabranica, postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Na veličanstvenom ostrvu se nalazi vila sa četiri spavaće sobe, lovačkim delom, bazenom, golf terenom, ali i ostacima vikinške tvrđave.

Bivša manekenka, koja je 45 godina mlađa od Kavalija, na ostrvu može po volji da džogira uređenim stazama dužine 1,5 km, a ostrvo ima privatnu luku sa trajektom.

Inače, Kavali i Sandra su se upoznali kada se 2010. razveo od supruge, a navodno su zajedno od 2014. Sa njom je Kavali, kaže, pronašao svoj mir, ona je njegova muza i prava ljubav i nije ga briga za  razliku u godinama.

Ko je Sandra Nilson?

Rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, rano je počela da radi u modnoj industriji. Kada je imala 14 godina, agenti jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči karakteristične za Šveđanke i smeđu kosu, što je retkost u nordijskim zemljama.

Tokom godina osvajala je nagrade, između ostalih za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Vremenom je njena karijera počela da bledi, ali otprilike u to vreme njena ljubav prema Robertu Kavaliju je počela da sija.

Kavali se nedavno vakcinisao protiv Covida 19, a Sandri je javno poručio „Štitiš me od svakog virusa.“

Povezane teme