Regent Cruises najavljuje najduže krstarenje sveta svih vremena

Regent Seven Seas Cruises, jedna od najprestižnijih luksuznih kompanija za krstarenje, najavila je svoje najduže krstarenje oko sveta koje će se održati 2026. godine.

Krstarenje će trajati 154 noći i pokrivati 41 zemlju na šest kontinenata. Seven Seas Mariner će ugostiti do 696 gostiju za nezaboravno iskustvo putovanja širom sveta.

Ova luksuzna avantura će početi 10. januara 2026. u Majamiju i završiti se 14. juna 2026. u Njujorku. Za to vreme, brod će posetiti 77 luka, uključujući tri nove za Regent Seven Seas Cruises: Bepu i Himeji u Japanu i Litlton na Novom Zelandu. Gosti će takođe moći da učestvuju u 18 noćenja na raznim destinacijama kao što su Sidnej, Bali, Istanbul ili Rejkjavik. Ostala zanimljiva mesta koja će brod posetiti uključuju Maču Pikču, Kineski zid, Tadž Mahal i Veliki koralni greben.

Gosti na brodu Seven Seas Mariner će se osećati kao kod kuće sa luksuznim smeštajem, izvrsnom kuhinjom i prvoklasnom uslugom. Svaka kabina ima balkon, garderober i mermerno kupatilo. Gosti će takođe imati priliku da uživaju u raznim restoranima, od francuske visoke kuhinje do azijskih specijaliteta. Brod takođe ima spa centar, fitnes centar, kazino, pozorište i biblioteku.

Krstarenje oko sveta uključeno je u sveobuhvatnu cenu, koja uključuje avionske karte prve klase do i iz Njujorka, transfere od aerodroma do broda, smeštaj na brodu, hranu i piće na brodu, izlete na obalu, Wi-Fi na brodu, savete i druge usluge. Cena po osobi počinje od 95.000 dolara za Deluxe Veranda Suite od 28 kvadratnih metara.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience