Privatno ostrvo, samo za vas, bilo gde u svetu

Kada imate dosta, dosta novca, želite sebi da kupite nešto jedinstveno, luksuzno i komforno, i mi to zaista razumemo…

A razumeju i brojni preduzetnici, koji nam često prikazuju novitete koji osvajaju svet bogatih. Ovoga puta, Christie’s International Real Estate kompanija nudi nam prva portabl privatna ostrva. Ova ostrva će biti u potpunosti samo-održiva i neće imati nikakve negativne efekte na prirodno okruženje. Biće bezbedna po pitanju podizanja nivoa mora, a takođe će kreirati i novi habitat za morski život. Zbunjeni ste? Izgubljeni? Začuđeni? Iskreno, i mi smo. Sve dok ne dobijemo još informacija o ovoj novoj investiciji, nismo sigurni šta da mislimo o ovom projektu.

Ova ostrva zvaće se Amillarah Private Islands i daće vam priliku da sami odaberete lokaciju na kojoj će se nalaziti, bilo gde u svetu. Christie’s i Dutch Dockyards kompanije će se pobrinuti da se svaki dinar uložen u ovaj projekat isplati, pa tako ne bi trebalo da brinete.

Na ovim ostrvima neće biti mesta za bilo šta što nema besprekorni dizajn, a unikatne i prilagođene rezidencije koje će na njima biti smeštene biće delo Koena Oltiusa. Mi mislimo da ovde ipak postoji neka caka, ili barem neki strogi uslovi odabira lokacije, jer su neki delovi sveta prilično nepogodni za bilo kakav život.