Post Maloneu ispao dijamant iz zuba vredan 600.000 dolara direktno u odvod

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @postmalone

Reper Post Malone ostao je bez dijamanta vrednog $600,000 ugrađenog u zub dok je grickao McDonalds pileće nagetse vredne $2.50. Sjajni dragi kamen odmah je otišao niz odvod…

Kada vam dijamanti padnu s prstena, bogati ste kao većina ljudi. Ali kad vam ispadnu direktno iz usta, vi ste Post Malone. Muzičar je jednom u Rimu zagrizeo u piletinu i video kako mu dijamantski očnjak vredan $600,000 ispada iz usta. Ne može se reći da li je piletina bila pokvarena ili je on imao lošu sreću, budući da je jedan od dva dijamanta ugrađena u njegove zube otišao direktno u kanalizaciju.

"Imao sam levi dijamant u ruci i ispustio sam ga direktno u odvod," priseća se Post Malone. "Pomislio sam, 'Moraću da uđem u drevne rimske kanalizacije'." Možda je on Post Malone, ali nije odbacio svoje stare dijamante za nove. Muzičar se potom transformisao u svojevrsnog inžinjera, kreirajući alat za hvatanje od para klješta i plastičnog “stočića” koji dobijamo u svakoj pizzi koju naručimo kod kuće.

Nakon što je povratio svoj dijamant od $600,000 i temeljno ga očistio, slavni reper je posetio zubar u Rimu koji je ponovo ugradio taj skupoceni kamen u njegova usta. Sada je jasno zašto je Malone nazvao svoj album iz 2022. godine "Twelve-Carat Toothache" (Bol od zuba sa dvanaest karata).

Ostin Ričard Post je američki pevač, tekstopisac i producent. Njegova pesma "White Iverson" lansirala ga je u svetsku slavu, nakon čega su usledile brojne hit numere poput "Rockstar", u saradnji sa 21 Savage, "Circle" i "Sunflower". 27-godišnja zvezda ima svoj muzički festival, Posty Fest, i akumulirao je neto vrednost od $45 miliona. Slavna ličnost uživa u sponzorstvima sa brendovima kao što su True Religion i Bud Light. Pored muzike, Post je izdao liniju rose vina pod nazivom Maison No. 9. i poseduje kompleks u Juti vredan $3 miliona. Kuća sa 5 spavaćih soba i 6 kupatila nalazi se na posedu od 6,75 hektara sa pogledom na planine, kanjone i gradski horizont.

Luxury Experience