Posle Bezosa, njegova devojka planira putovanje u svemir u ženskom društvu

Loren Sančez, devojci suosnivača Amazona i drugog najbogatijeg čoveka na svetu Džefa Bezosa, potrebno je „malo prostora“.

Ona ne planira da se udalji od svoj bogatog dečka milijardera, niti planira putovanje na privatna ostrva ili raskošne metropole već želi da ode tamo gde je otišao njen dečko milijarder: u svemir.

Sančez i njeno društvo se spremaju da napuste Zemljinu orbitu. I sama pilotkinja helikoptera i vlasnica kompanije za proizvodnju filmova iz vazduha Black Ops Aviation, rekla je u intervjuu za CNN da će je u njenoj svemirskoj avanturi pratiti "sjajna grupa žena".

Džef Bezos je nesumnjivo inspirisao svoju devojku. Na kraju krajeva, sam tajkun je odleteo na ivicu svemira na prvom letu rakete New Shepard kompanije Blue Origin, odabravši da u posadi ima svog čoveka: brata Marka Bezosa.

Bezos je tada objavio iskrenu belešku na Instagramu kako bi obeležio ovu važnu priliku: „Od svoje pete godine sanjao sam da putujem u svemir. 20. jula idem na ovo putovanje sa svojim bratom. Najveća avantura, sa mojim najboljim prijateljem."

Loren Sančez je pričala o svom predstojećem putovanju u svemir sa svojim drugaricama tokom istog intervjua u kojem je Bezos otkrio svoje planove da većinu svog bogatstva od 124 milijarde dolara pokloni u dobrotvorne svrhe tokom svog života. Sančez do sada nije otkrila sastav „velike ekipe žena“ koja će učestvovati u svemirskom putovanju planiranom za 2023. Nepotrebno je reći da sa nestrpljenjem iščekujemo imena. 

Luxury Experience