Porodica Bekam na skijanju u Kurševelu nosi Prada opremu vrednu 30.000 dolara

Postovi Viktorije Bekam sa njenog skijanja sa Dejvidom u Kurševelu zapalili su Instagram.

Čini se da slavni par još jednom pokazuje svoj besprekoran stil u Prada opremi vrednoj 30.000 dolara.

Sa fudbalskom legendom i bivšom muzičkom zvezdom u porodici, opuštenom odmoru Bekamovih nikada ne nedostaje luksuz. Njihovo poslednje skijanje naravno nije moglo biti izuzetak.

Tokom vikenda, Viktorija Bekam je na Instagramu podelila neke trenutke sa porodičnog putovanja u Kurševel u francuskim Alpima, a njihova odeća i ski oprema odmah je privukla pažnju javnosti.

U svom postu na društvenim mrežama, dizajnerka Viktorija je pokazala svoju i Dejvidovu skijašku opremu, istakavši njihova dva brenda naočara, uz natpis koji je glasio: „Kada se VB udruži sa Pradom na stazi“. Natpis se posebno odnosio na njenu skijašku odeću, koja se sastojala od crne jakne, crnih skijaških pantalona i crnih čizama, koje je upotpunila kapom svog brenda i ogromnim ski naočarima.

Naravno, Dejvid se istakao i po svojoj dizajnerskoj skijaškoj odeći, a sajt The Mirror je procenio njegov izgled na 25.000 evra.

Bekam je upario set naočara DB Eyewear sa belom pletenom skijaškom kapom North Face i jarko narandžastom skijaškom jaknom.

Bekamovima su se na ski stazama pridružili i ćerka Harper Seven i sin Kruz, koji je proslavio 18. rođendan. Drugi snimci pokazali su njihove impresivne veštine na stazama i još trenutaka u kojima Dejvid i Viktorija poziraju kako bi pokazali svoj stil.

Za one koji žele da kopiraju Bekamov stil, Prada trenutno ima narandžastu skijašku jaknu, sličnu Dejvidovoj, napravljenu od laganog poliestera sa postavom za optimalnu kontrolu temperature. Cena jakne je 2.500 dolara.

U istom asortimanu brenda za muškarce Linea Rossa naći ćete opremu za zimske sportove, komplete i naočare za skijanje, kao i pletene čarape i zimske jakne. Svu skijašku odeću i dodatke iz kolekcije možete videti na sajtu brenda Prada.

Luxury Experience