Pokvareni Bugatti Chiron: neočekivani incident na ulicama Monaka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GMK 🏎 (@gmk001)

Džordž Marun Kikano, poznatiji kao GMK, influenser iz Monaka specijalizovan za luksuzne automobile, nedavno je objavio video na Instagramu u kojem priča o tome kako mu se Bugatti Chiron, vredan 3 miliona dolara, pokvario i nije hteo da se pokrene...

Bugatti Chiron, poznat po svojoj pouzdanosti zahvaljujući masivnom 8.0-litarskom W16 motoru, ovog puta nije izdržao. GMK, poznat po svojoj masivnoj građi, snimljen je kako gura i vuče hiper-automobil na ivicu puta, koristeći njegov zadnji krilni spojler, što je moglo biti uznemirujuće za ljubitelje automobila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GA_MOTORSSS (@ga_motorsss)

Njegov Bugatti Chiron je obojen mat crnom bojom sa odgovarajućim sjajnim točkovima, i ima nemačku registarsku tablicu. Incident se dogodio u Monaku, gde su Bugatti Chironi prilično česti, pa se čini da pokvareni hiper-automobil nije privukao mnogo pažnje. Policija je došla na lice mesta i pomogla mu da parkira automobil na ivici puta. GMK nije otkrio koji problem je uzrokovao kvar, ali postoji mogućnost da je incident bio samo trik za privlačenje pažnje i novih pratilaca​​.

Luxury Experience