Poklonite svojoj voljenoj osobi sef otporan na nuklearni napad

Više slika

Više slika

Originalno dizajniran za zaštitu američkih nuklearnih bojevih glava, ovaj luksuzni sef za satove vredan 120.000 dolara, ukrašen belom i roze, zaštitiće čak i vaše Rolex i Patek Philippe modele od metaka do kalibra 50…

Ako je vaš partner kolekcionar luksuznih satova i nekako ste zaglavljeni u dilemi šta mu darujete ove godine, ovaj vrhunski poklon za fanatike satova mogao bi biti upravo onaj koji tražite. Brown Safe, američki proizvođač visokobezbednih luksuznih sefova i trezora, predstavio je novu verziju svog Chronos 4218 luksuznog sefa za satove. Iako određeni model postoji već skoro deceniju, najnovija verzija uvodi nove boje u gotovo neuništivi sef. Kao što ste možda primetili na slikama, jedinica ima kombinaciju bele i ružičaste boje, pa je možda stoga namenjen nežnijem polu. U potpunoj je suprotnosti sa prethodnim kombinacijama boja koje smo videli, a koje uglavnom predstavljaju tamne nijanse za ozbiljniji i formalniji izgled.

Novi Chronos 4218 je umotan u belu kožu, dok je unutrašnjost ukrašena bebi ružičastim mekim materijalom na dodir. Osim nove kombinacije boja, luksuzni sef se nije mnogo promenio. Na kraju krajeva, kako kaže izreka, ne popravljajte ono što nije pokvareno. Kompanija posluje skoro 3 decenije i poznata je po visokokvalitetnim sefovima. Verovali ili ne, ali Chronos je izgrađen na osnovu dizajna koji je prvobitno napravljen za transport oružja. Školjka je napravljena od vrste balističkog čelika koji je prvo razvila američka vojska. Ne samo da može da izdrži više metaka municije kalibra 50, već ga njegova debljina od 5 cm takođe čini otpornim na vatru. Povrh toga, sef je takođe opremljen visoko preciznim GPS uređajem za praćenje koji ga štiti od krađe.

Još jedan vrhunac sefa su tri mehanička sata švajcarske proizvodnje koje vlasnici mogu da koriste da podese neprohodan period zaključavanja do 144 sata. Meri 48,5″ x 24,5″ x 27″  i težak je 675 kg. Chronos 4218 je dostupan u dve konfiguracije, ali belo i roze izdanje koje se vidi na slikama ovde ima 8 mesta sa opcijama navijanja satova. U slučaju da ste zainteresovani, cene počinju od 118.000 dolara, ali moraćete da požurite jer je potražnja neverovatno visoka.

Luxury Experience