Poklonite sebi ultimativni gejmerski monitor

Ljubitelji gejminga imaju povoda za radost!

Porsche Design je u saradnji sa stručnjacima za gejmerske monitore, AOC, upravo predstavio sjajni AOC AGON PD27 model. Kao prvi Porsche Design motor svoje vrste, ovaj uređaj je dobitnik Red Dot Award 2020 nagrade, i nema potrebe da naglašavamo koliko je neverovatan.

Sa veličanstvenim dizajnom, AOC AGON PD27 monitor je savršen za svakodnevnu upotrebu, kao i za višesatne gejming sesije. On sadrži QHD panel od 27 inča, osveženje od 240 Hz, kao i 0.5 ms MPRT, zajedno sa čitavim nizom drugih funkcionalnosti. Monitor je dobio VESA DisplayHDR 400 sertifikat, a prikazuje slike u QHD rezoluciji, nudeći neverovatno korisničko iskustvo.

PD27 dalje nudi neometanu igru u bilo kojim svetlosnim uslovima, sa 550 nit. Kao savršena kombinacija izdrživosti, istrajnosti i estetike, on dolazi sa bežičnom IR tastaturom i USB 3.2 habom sa četiri ulaza, 2 x HDMI 2.0, 2 x DisplayPort 1.4 ulaza. Ekskluzivni AOC AGON PD27 gejmerski monitor će koštati oko 1000 dolara, a biće dostupan za kupovinu krajem ovog meseca.