Pogledajte epski poklon koji je Dejvid Bekam poklonio sinu za venčanje

Bruklin Bekam i Nikola Pelc krunisali su svoju ljubav tokom vikenda i venčali se na imanju njene porodice u Palm Biču.

Venčanju je prisustvovalo mnogo poznatih ličnosti uključujući Serenu i Venus Vilijams, Gordona Remzija, Evu Longoriju i druge zvezde sa kojima su Bekamovi bliski. Mlada je nosila Valentino venčanicu, dok je mladoženju i članove njegove porodice obukao Kim Džons brenda Dior. Bilo je magičnih trikova Dejvida Blejna i privatnog nastupa Marka Entonija, a onda... tu je bio poklon.

Naravno, bilo je mnogo poklona, (uključujući i onaj za večnu odanost), ali tata Dejvid je mladence iznenadio neverovatnim automobilom. On je svom sinu i novoj snaji poklonio potpuno električni Jaguar XK140 Open Two Seater (OTS) kompanije Lunaz u prelepoj bebi plavoj boji.

Ovaj „clean-air“ klasik koji je naručio Bekam, proizvod je hiljada sati rada od strane 120 timova zanatlija, dizajnera i tehničara za električna vozila (EV) kompanije i napravljen je u potpunosti u kući Lunaz u Engleskoj. Automobil datira iz 1954. godine i procenjuje se da vredi oko 500.000 dolara. 

Potpuno restaurirana i obnovljena unutrašnjost predstavljena je u nežnoj krem nijansi, nudeći savremeni izraz klasičnoj estetici automobila.

Ispostavilo se da je bivši fudbaler investitor u kompaniji Lunaz, koja je zadužena za redizajn ovog vintidž automobila. Dejvid Lorens, osnivač i izvršni direktor, pojasnio je značenje vrlo skupog poklona: „Ovaj izvanredan automobil savršen je poklon za Bruklina i Nikolu na dan njihovog venčanja. U svakom pogledu, ovaj električni klasični Jaguar iz kompanije Lunaz simbolizuje svetlu i pozitivnu budućnostˮ.

Čestitamo srećnom paru — naravno na venčanju, ali i na ovom neverovatno elegantnom novom automobilu.