Pavel Durov osnivač Telegrama iznajmljuje zadivljujuću vilu u Dubaiju za milion dolara godišnje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavel Durov (@durov)

Pavel Durov, osnivač i izvršni direktor aplikacije za razmenu poruka Telegram, izajmljuje vilu u jednom od najluksuznijih kvartova Dubaija.

Milijarder rođen u Rusiji iznajmio je luksuznu vilu sa pet spavaćih soba na ostrvima Džumeira, a imanje od 1500 kvadratnih metara deo je raskošne zajednice koja se sastoji od međusobno povezanih ostrva sa veštačkim jezerom sa slanom vodom. Izvor je otkrio da biznismen troši milion dolara na godišnju zakupninu, što iznosi skoro 85.000 dolara mesečno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavel Durov (@durov)

Očigledno, Durovov ugovor o zakupu se smatra jednim od najskupljih ugovora o iznajmljivanju ostrva Džumeira. Ostrvo zaliva Džumeira postalo je lokacija broj jedan na tržištu nekretnina i dostupno je samo najbogatim ljudima. Sastoji se od 46 veštačkih ostrva, uključujući 16 vila, koje imaju privatni bazen i baštu, a zajednica uživa u pogodnostima poput raskošne klupske kuće sa dva restorana, teretanom, salonom i berbernicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavel Durov (@durov)

Pavel Durov, 38-godišnji ruski Mark Zakerberg, koji ima 856 hiljada pratilaca na Instagramu, objavio je nekoliko fotografija kako uživa na svojoj novoj, otmenoj adresi i napisao u opisu fotografija: „Da li da počnem da češće objavljujem fotografije ovde?“ Sa svojim pratiocima podelio je fotografije na kojima jaše konja, pozira u dinama, pa čak i kako se opušta u bazenu. Dubai se zaista pokazao kao prikladan dom za milijardera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavel Durov (@durov)

Tehnološki preduzetnik rođen je u Sankt Peterburgu u Rusiji. Ovaj intelektualac ​​je prvi put lansirao društvenu mrežu u Rusiji pod nazivom Vkontakte 2006. godine. Na kraju je prodao mrežu sa 12% udela u kompaniji za 300 miliona dolara 2015. ranom Facebook investitoru Ališeru Usmanovu. Ubrzo je napustio svoju domovinu i obezbedio državljanstvo karipske ostrvske države Sveti Kits i Nevis. Telegram je lansirao 2013. godine i za kratko vreme je postala veoma popularna društvena mreža. U oktobru 2021. godine, ogromnih 70 miliona korisnika pridružilo se društvenoj mreži u jednom danu. Forbes navodi da je neto vrednost Durova procenjena na 15 milijardi dolara, a on se preselio u Dubai 2017. i tamo posluje.

Luxury Experience