Paris Hilton potrošila bogatstvo na svoj 43. rođendan koji je uključivao i privatni avion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Naslednica očigledno nije štedela novac da proslavi svoj veliki dan.

Sa prijavljenom neto vrednošću od 300 miliona dolara, ne može se poreći da Paris Hilton može sebi priuštiti luksuzni način života po kojem je postala poznata, i nije razočarala kada je u pitanju njen 43. rođendan.

S obzirom na uvide koje je dala na društvenim mrežama, čini se da je naslednica potrošila pravo malo bogatstvo čineći svoj dan posebnim, što je uključivalo putovanje privatnim avionom zajedno sa svojim mužem i detetom. Kroz razne Instagram priče objavljene tokom vikenda, Paris je, u pratnji svog supružnika Kartera Reuma i njihovog jednogodišnjeg sina Feniksa Barona, krenula u uzbudljivu avanturu u privatnom avionu, postavljajući scenu za neizbrisivu rođendansku proslavu.

Njihovo putovanje je počelo tako što je Paris uhvatila dirljiv trenutak u kojem Karter nežno nosi svoje dete ka elegantnom automobilu, pripremljenog da ih preveze do njihovog privatnog aviona koji ih čeka. Po njihovom ulasku u mlaznjak, Paris je otkrila raskošnu dekoraciju koja je krasila enterijer aviona, sa brojnim balonima od kojih su neki bili ukrašeni rečima: „Srećan rođendan, Paris“.

Enterijer aviona predstavljao je prizor svečanosti, ukrašen izuzetnim cvetnim aranžmanima, asortimanom flaša šampanjca, raskošnim slatkišima i čudnim belim naočarima za sunce u obliku srca, stvarajući ambijent za rođendan ispunjen ljubavlju i luksuzom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Usred proslave, velika Chanel kutija je nagovestila posebno rođendansko iznenađenje za Paris. Prosečna Chanel torba može da varira između 3.350 i 11.500 dolara, što znači da je samo poklon majke dvoje dece verovatno imao cenu od nekoliko hiljadu dolara.

Iako je samo rođendanska dekoracija koštala dosta, verovatno je privatni avion za iznajmljivanje Paris imao najveću cenu. Jedan izveštaj kaže da privatni avion može koštati 2.000 do 14.000 dolara po satu za iznajmljivanje – cena ima tendenciju da raste u zavisnosti od aviona.

Nije poznato koliko su Paris i Karter platili za iznajmljivanje privatnog aviona i gde su nastavili rođendansko slavlje, ali ono što je jasno je da je račun verovatno još veći kada se uračunaju smeštaj i troškovi za ostatak njihovog porodičnog putovanja.

Luxury Experience