Paranoični influenser kupio sva avionska sedišta na svom letu

Novac vam možda ne može pomoći da u potpunosti izbegnete korona virus, ali vam može pomoći da budete oprezniji…

Tu tvrdnju je dokazao jedan gospodin iz Džakarte, koji je skoro leteo do Balija i bukirao čitav avion za sebe. Influenser i osuđeni diler, Ričard Muljadi objavio je seriju storija na Instagramu u kojima je izjavio da su on i njegova supruga, Šalvin Čang, zaista paranoični kada se radi o zaražavanju korona virusom. “Morao sam da se pobrinem da niko drugi nije u ovom avionu. Nismo želeli da letimo ako ima još neko osim nas”, izjaivo je.

Storiji su prikazali brojna prazna avionska sedišta sa ispisom: “Nakon što sam bukirao koliko god sedišta da sam mogao, i dalje je bilo jeftinije od iznajmljivanja privatnog aviona. To je trik, dragi moji. #lifehacks”. Njegov ekstravagantni put je dospeo u centar pažnje, pa sada o njemu mnogi govore.

Njegove izjave i objave na društvenim mrežama, potvrdio nam je portparol Lion Air Group, Danang Mandala Prihantoro, koji je izjavio da ovaj duo zaista jeste bukirao čitav let za sebe i svoju suprugu.  

Ako je verovati Muljadijevim pričama, bukiranje čitavog leta sa 12 sedišta business klase i 150 sedišta ekonomske, koštalo ga je između 5.383 i 7.985 dolara. Ako nemate dovoljno novca za privatni avion, a morate negde da letite – znate šta vam je činiti.