Ovo su najzabavnije i najskuplje stvari u vlasništvu Kajli Džener

Kajli Džener, najmlađa rijaliti zvezda iz klana Kardašijan i kozmetička preduzetnica, ostvarila je neviđeni uspeh.

Njena dostignuća postavila su je na tron najmlađe milijarderke, a Forbs je njenu neto vrednost procenio na milijardu dolara u 2019. i godini koja je usledila. Čak i da Forbs to nije potvrdio, njen životni stil nam pokazuje da je ona prava milijarderka koja uživa u luksuzu.

Kajli je kupila svojoj ćerki Stormi dijamantski prsten od milion dolara za njen prvi rođendan

Kajli Džener je potrošila do 100.000 dolara na prva dva rođendana svoje ćerke Stormi, a zatim, 2019. godine je svojoj devojčici kupila dijamantski prsten od 22 karata vredan milion dolara.

Nije samo mama Kajli ta koja poseduje sjajne stvari, Stormi ide stopama svoje moderne mame i razmeće se torbicom Louis Vuitton Multicolor Mini Sac Hl Speedy. Mala Stormi takođe replicira maminu sklonost ka vrućim točkovima sa mini Lamborghini automobilom koji je prekriven monogramom Louis Vuitton.

Štene od 50.000 dolara i podjednako skupa klimatizovana kućica za pse

Višemilionska vila bez psa u dvorištu je kao kuhinja bez rerne. Kajli je kupila psa koji je mešanac francuskog buldoga i dalmatinca i štene je platila neverovatnih 50.000 dolara. Naravno, kupila je i kućicu za pse sa klimom, grejanjem, malom belom ogradom i tremom. Ukratko, napravila je malu vilu za skupog psa.

Ormar za torbice vredan milion dolara ima više Birkin modela od trezora aukcijske kuće

Masivni ormari ispunjeni skupoceni komadima su obavezni u porodici Kardašijan-Džener. Kajli poseduje ormar koji je ispunjen najrazličitjim skupocenim torbama u vrednosti od milion dolara. U 2021, Kajli je ažurirala svoj ormar sa četiri Birkin torbe, od kojih tri koštaju najmanje 390 hiljada dolara i napravljene su od prave krokodilske kože. Dodajte ovoj kolekciji i Chanel torbu koja je procenjena na 40 hiljada dolara. Poznata milijarderka je izazvala priličnu pometnju 2019. godine kada je za Božić kupila ne jednu već pet izuzetno luksuznih Birkin torbi! 

U garaži Kajli Džener ima 15 luksuznih automobila

Ako bilo šta može da pruži oštru konkurenciju ormaru za torbice koji vredi milion dolara, to je kolekcija automobila od 6 miliona dolara. Kajli voli svoje živopisne automobile kao i njene Birkin torbe i poseduje dosta privlačnih modela koji upotpunjuju njenu kolekciju od najmanje 15 vozila. U njenoj garaži nalazi se Rolls-Royce SUV vredan 300 hiljada dolara. Najružičastiji SUV ikada krasi jarko ružičasta unutrašnjost, ružičasti volan i krov sa sazvežđem. Ima još četiri u beloj, crvenoj, bež i crnoj boji. Kajli takođe poseduje retki beli Bugatti Chiron zajedno sa tri Ferrari automobila - LaFerrari u ograničenoj seriji od 1,4 miliona dolara koji je dobila kao poklon Trevisa Skota, kao i običan žuti Spider i plavi Italia. Beauty mogul takođe voli Mercedes i poseduje crni G550 4×4, kestenjasti G-Wagon, crni G-Wagon i sivi Maybach. Koja kolekcija automobila može biti potpuna bez nekoliko Lambo modela? Džener ima dva, jedan u jarko narandžastoj i drugi u crnoj boji.

Šminkerka Kajli Džener obilazi svet u privatnom avionu vrednom 73 miliona dolara

Privatni avion Kajli Džener vredan 73 miliona dolara, zaista je statusni simbol kao nijedan drugi. Prilagođena letelica ukrašena je natpisom KylieSkin velikim ružičastim slovima preko bočne strane aviona. Roze privatni mlaznjak ove 25-godišnjakinje ima sobu za zabavu, glavni apartman, kao i ogroman ormar za bezbedno čuvanje njenih Birkin i Judith Leiber torbi.

Avion sa 10 sedišta nudi meni prepun gurmanskih užitaka. Kris Džener je jednom podelila pogled na dekadentni meni od sedam sledova koji sa jelima poput biskvita od pečenog paradajza, supe od sočiva i raviola od spanaća sa pestom od maslaca od žalfije. Šminkerka Kajli Džener jednom je podelila sa fanovima snimak svog privlačnog stola koji uključuje povrće, čips i gvakamole. I ona i njeni putnici u avionu odmaraju kao kraljevi na plišanim belim sedištima sa ružičastim Hermes ćebadima i prilagođenim KylieSkin jastucima.

U pravom milionerskom stilu, Džener se može pohvaliti širokim portfoliom nekretnina

Tokom poslednje decenije, Kajli Džener je posedovala i prodala nekoliko kuća. Odmaralište Hombli Hills je peta vila najmlađe milijarderke koju je kupila sa popustom za 36,5 miliona dolara jer je imovina bila na listi za 55 miliona dolara. Kuća od 1535 kvadratnih metara se prostire na jednom spratu, sadrži dva apartmana za goste, sedam spavaćih soba i 14 kupatila.

Kuća takođe uključuje profesionalnu kuhinju sa šik ormarima i vrtoglavim nizom dizajnerskih uređaja. Luksuzna vila ima visokotehnološke sadržaje kao što su platna za projekcije na otvorenom, kućni bioskop, barove, sobe za igre, itd. Džener je takođe potrošila rekordnih 15 miliona dolara za 5 hektara zemlje u Hiden Hilsu u maju 2020. U 2016. godini Hidden Hills vila vredna 12 dolara miliona bila je dom preduzetnice koja se prostire na 1,4 hektara zemlje. Trevis Skot i Džener su pre nekoliko dana odlučili da prodaju svoju luksuznu vilu sa 7 spavaćih soba na Beverli Hilsu za 22 miliona dolara, a kupili su je je pre samo četiri godine za 13,5 miliona dolara.

Carstvo šminke koje se stalno širi, Kylie Cosmetics

Ko bi pomislio da će je tinejdžerska nesigurnost u vezi sa njenim usnama naterati da donese jednu od najboljih odluka u svom životu? Džener je svoju nesigurnost nazvala inspiracijom za svoj brend, nazvavši je „jednom od najautentičnijih stvari koje je uradila u svojoj karijeri“. Trenutno Kajli Džener poseduje 44% udela u Kylie Cosmetics, kompaniji koja je procenjena na 1,2 milijarde dolara. Podsetimo da je prodala  51% kompaniji Coty za 600 miliona dolara.  

Kylie Cosmetics otvorena je 2014. godine kada su Džener i Kris osnovale kompaniju u partnerstvu sa Seed Beauty. Njihov prvi uspešan proizvod bio je Kylie Lip Kit. Kajli je od svoje zarade uložila 250.000 dolara u razvoj 15.000 kompleta za usne, a za godinu dana povećala na 500.000 kompleta. Uspeh kompleta za usne pratio je širok asortiman ruževa i proizvoda za šminkanje. Kraljica šminke Kajli se nije zaustavila ni pred čim da proširi svoje carstvo i nastavlja da to čini i danas.

Luxury Experience