Otkrivamo najbolji posao na svetu - sa zaradom od 55.000 dolara godišnje

Savršen život je onaj u kome niste primorani da nosite džins i cipele, a najbolji posao na svetu je onaj koji obavlja “slipper-tester”...

Moramo priznati da nemamo pojma šta ovo zanimanje tačno označava, međutim jasno nam je da velški brend Beadroom Athletics nastoji da postane novopečeni ekspert po pitanju udobnosti naše obuće, tačnije tester papuča. Kompanija koja se bavi kreiranjem kućne obuće i pidžama trenutno želi da zaposli muškarca i ženu kako bi obavljali testiranje i procenu njihovih poslednjih linija papuča, udobnih kućnih ogrtača i jastuka. Ovi zaposleni će biti čestito plaćeni za privilegije, ali njihov posao sa sobom takođe donosi i besplatne udobne modele koje mogu probati.

Tokom samo dva dana u mesecu, izabranici će morati da nose papuče u trajanju od dvanaest sati i omoguće jasne i tačne povratne informacije svojim nadređenima. Ako ovo nije savršen posao zvog svoje koncepcije, posebno tokom trajanja pandemije, onda je zarada koju donosi i koja iznosi gotovo 55.000 dolara na godišnjem nivuo - ponavljamo, za dva dana, u dvanaest pojedinačnih radnih sati namenjenih nošenju udobnih papuča u relaksirajućoj atmosferi i privatnosti doma - nešto što ga zvanično zakucava na pijedestal i čini ga vrhunskim.

Kandidati se moraju pobrinuti da nose papuče po dvanaest sati tokom dana i obrate pažnju na osećaj koji pružaju, posebne detalje i obezbede iskrene i promišljene izveštaje kompaniji. Osnivač Bedroom Athletics brenda izjavio je: “Sa dva nova testera papuča u našem timu, mi ćemo biti u daleko boljoj poziciji prilikom opremanja Velike Britanije i svih ljudi koji danas u njoj rade od kuće, kvalitetnim i udobnim modelima, za duže upotrebe. Jednostavno, ne mogu da sačekam konačne rezultate naše kampanje, a kada uzmemo u obzir karantinsko stanje koje vlada na našem ostrvu, ovo će biti pravi posao za pojedince.”