Obradujte svoje voljene specijalnim poklonima

Bentley najnovija ekskluzivna kolekcija poklona predstavljena je pred sam početak praznične sezone,  a sadrži fantastične unikatne komade inspirisane njihovim umećem i dizajnom…

2019 Bentley Gifts kolekcija sadrži po nekoliko predmeta za svakog člana vaše porodice, čitav niz predmeta za dekoraciju vašeg doma, uz nove uniseks mirise i besprekorne instrumente za pisanje. Za vaš dom, možete kupiti moderni kožni držač za flaše, sa odgovarajućim kožnim poslužavnikom, koji su dekorisani čuvenim Bentley štepanim dezenom i otiskom krila. Tu je takođe i Flying B zatvarač za flaše, dizajniran kao omaž novom Bentley amblemu, pored vadičepa u obliku ručki na vratima Mulsanne modela. U asortimanu kućne kolekcije nalaze se i novi svećnjaci, dekorisani jedisntvenim Bentley dezenima, kao i pametna Bentley poklon kutija, uz Centenary prstenje za salvete.

Naravno, Bentley kolekcija je više fokusirana na muškarce i sadrži brojne uzbudljive poklone za njih. u ponudi je Business Overnight Bag torba, koja je napravljena od 100 % prirodne kože, a poseduje praktične pregrade za vaš laptop, dokumenta i odeću. Potom, tu je Heritage Weekender torba, finiširana predivnom tamno-safirno obojenom kožom, sa crvenim, belim i plavim akcentima, uz Heritage ranac istog stila.

Bentley fanovi će svakako ceniti i novu dugmad za manžetne, dekorisane laserski sečenim Bentley amblemima, kao i nove Bentley naočare koje su ručno izrađene od laganog acetata. Ukoliko ste ljubitelj golfa, onda će vas ova kolekcija oduševiti, jer u svojoj ponudi ima set sa devet loptica, koje su specijalno dizajnirane da vam poboljšaju igru.

Nova Bentley kolekcija sadrži nekoliko iznenađenja za dame takođe, uključujući Bentley Mini Mary P torbu, koja je moderna i kreirana od premijum kože. Ladies Zip Purse torba kombinuje nežnu kožu sa prepoznatljivim štepanim dezenom, dok je tu i Continental Weekender kao elegantni i praktični izbor, dostupan u Burnt Oak i Dark Sapphire varijantama.

Bentley Beyond – The Collection, dodaje još više opcija za muškarce i za žene, nudeći uniseks parfeme inspirisane ljubavlju prema putovanjima. Kreirani uz upotrebu najboljih prirodnih sastojaka, novi uniseks parfemi dolaze u elegantnim bočicama koje su zapravo dizajnirane po ugledu na kristalne farove Continental GT modela.

Ukoliko volite besprekorne instrumente za pisanje, znajte da se Bentley brend udružio sa majstorima iz Faber-Castell proizvodnje, kako bi vam ponudili savršene opcije. Na kraju, moramo reći da ova kolekcija sadrži ponešto i za one najmlađe, kao što je Bentley Ride-On Car koji je inspirisan novim Continental GT modelom, a poseduje funkcionalni volan, sirenu i muziku. Deca takođe mogu dobiti trospratnu drvenu garažu sa funkcionalnim stanicama za pranje automobila, liftom i pompom za gorivo, pored Motorsport mede.