Novi rekord Kristijana Ronalda - "kralj" Instagrama sa 501 milion pratilaca

I dok se mnogi od nas trude da na svaki mogući način pojačamo prisustvo na društvenim mrežama, legende poput Kristijana Ronalda obaraju rekorde, bez ustajanja iz kreveta…

Tačnije, legendarni fudbaler upisao se u novu knjigu rekorda, sa 501 milionom pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Nakon njegove viralne kampanje sa brendom Louis Vuitton, koji je uradio u saradnji sa svojim kolegom Leom Mesijem, Ronaldo je postao prva osoba na svetu koja je dostigla taj broj pratilaca.

Na viralnoj fotografiji koja mu je pomogla da dostigne ovaj kultni status, dvojica fudbalera igraju šah na Louis Vuitton kovčezima. Objava na Ronaldovom profilu dobila je oko 38 miliona lajkova, sa 29 miliona lajkova na profilu Lea Mesija.

Kada se radi o broju pratilaca, Mesi nije daleko od svog kolege. On ima preko 376 miliona fanova na Instagramu, a možemo slobodno reći da su njih dvojica jedini sportisti na top 10 listi najpraćenjih ljudi na Instagramu.

Komentarišući svoj neverovatni poduhvat, Ronaldo je izjavio: “Moj život, moja karijera, moje misli, dele se sav ama, uvek. Vi ste deo moje priče i zajedno smo postigli mnogo toga. Više nego što sam mogao da sanjam. U svakom postu, svakom trenutku, mogu da računam na vašu podršku. Hvala vam!”

Nekoliko slavnih ličnosti požurilo je da čestita Ronaldu na njegovom novom dostignuću, uključujući i Pirsa Morgana, voditelja kome je Ronaldo pre samo nekoliko dana dao jedan veoma kontroverzni intervju.

Luxury Experience