NOVI KONCEPT LIDA - Porto Montenegro

Sa ciljem da postane glavno “IT” mesto na obali Jadrana, Porto Montenegro najavljuje novi koncept za Lido…

Redizajnirani kompleks sada se sastoji od kluba sa bazenom koji je namenjen samo članovima odnosno Lido Mar, restorana za ručak Lido Pranzo, elegantnog restorana Lido Rooftop i Scaramanga noćnog kluba.

Novi prostor delo je Tino Zervudachia iz MHZ studia, a predstavljen je u prefinjenoj paleti morsko plavih boja, belih i prirodno drvenih tonova. Novi izgled deluje veoma sveže, predstavlja nam elegantnu estetiku nameštajem B&B Italia, Rausch i Tuuci brendova kako bi se dostigni maksimalni komfor i stil.

Ukupno 68 ležaljki, 12 duplih i šest kabana očekuju vas pored bazena, za one koji dolaze sami i one koji dolaze u grupama. Ono što je inovativno i sveže predstavljeno ove godine je savršen meni poslastica za uživanje pored bazena, sa italijanskim ukusom, pored stručno pravljenih koktela i prefinjenim izborom internacionalnih vina.

Ovaj klub će biti otvoren svakog dana od juna do septembra, a namenjen je isključivo vlasnicima domova u Porto Montenegru, gostima Marine i Regent Hotela, kao i VIP ličnostima. Dnevne članarine dostupne su ukoliko se prijavite unapred i veoma su ograničene.

Lido Pranzo je neformalni dnevni restoran koji se nalazi u donjem delu Lido Mar bazena. Otvoren je za sve, a u njemu možete uživati u prefinjenom izboru salata, morskih plodova i grila, koji su pripremljeni od lokalnih sastojaka, u prefinjenom ali opuštenom stilu.

Lido Rooftop je prefinjeni restoran, a biće takođe otvoren ovog leta. U ponudi ima prefinjene obroke, u još elegantnijem al fresco okruženju. Biće otvoren svake večeri tokom leta i tu ćete moći da uživate u prefinjenim mediteranskim obrocima uz savršen pogled na zalazak sunca.

Scaramanga je novi veoma ekskluzivni noćni klub u Portu. U pitanju je veoma luksuzna i ekskluzivna lokacija, savršena za provod posle večere. Enterijer ovog kluba predstavlja dekadentni stil cirkuskog šatora, dizajniranog oko malog, ali savršeno dizajniranog podijuma zap les. Dizajner osvetljenja Patrick Woodroff odgovoran je za izgled ovog kluba.

Prvog avgusta će u Portu biti predstavljen Regent Porto Montenegro Hotel & Residences, sa 51 duplom sobom i 35 jednokrevetnih ili trokrevetnih soba i rezidencija. U sklopu njega biće i tri nova restorana, prefinjeni spa centar i brojne druge pogodnosti koje će zadovoljiti potrebe svih imućnih svetskih putnika, koji su pobornici i obožavaoci luksuza.