Nova futuristička Wilson košarkaška lopta košta 2.500 evra i odmah je rasprodata

Wilson je predstavio futurističku košarkašku loptu bez vazduha, koja je postala senzacija na društvenim mrežama.

Možda je ova lopta budućnost košarke, možda je to veliki "mehur". Vreme će pokazati da li će futuristička košarkaška lopta koju je Wilson stvorio i lansirao osvojiti košarkaške terene. Za sada se izuzetno dobro snalazi na tržištu, pošto su prvi komadi rasprodati gotovo odmah, uprkos nečuvenoj ceni od 2.500 evra.

Ograničeno izdanje Airless Gen 1 je 3D štampano i omogućava vazduhu da prolazi kroz njega, za razliku od tradicionalne košarkaške lopte sa vazdušnim naduvavanjem. Može se igrati, driblati ili šutirati kao sa normalnom loptom.

Nova Wilson lopta, proizvedena u saradnji sa maloprodajom New Era, odmah je izazvala interesovanje influensera na društvenim mrežama, koji su požurili da je isprobaju. Prvi video snimci košarkaške lopte prikupili su milione pregleda na društvenim mrežama, a očigledno je najveća razlika između Airless Gen 1 i obične košarkaške lopte - osim izgleda - zvuk.

Kao što vidimo na objavljenim video snimcima, dve lopte se odbijaju na potpuno istoj visini, samo se Airless Gen 1 jedva čuje. Postoji mnogo i pozitivnih i negativnih komentara, ali uprkos onome što kažu korisnici društvenih mreža, Wilson košarkaška lopta ograničenog izdanja rasprodata je na sajtu kompanije i nije poznato da li će se uskoro ponovo naći u prodaji. Oni koji su uspeli da kupe loptu dobili su je u paketu sa torbicom za nošenje i postoljem.

Sa cenom od 2.500 evra, Airless Gen 1 je 10 puta skuplja od Wilson zvanične NBA lopte, koja košta oko 200 dolara. Da li je vredna toga ili ne, vreme će pokazati...

Luxury Experience