Nepoznato ostrvo gde Džulija Roberts i Dženifer Aniston kupuju kuće

Idilično i mirno okruženje ostrva nudi poznatim ličnostima kao što su Barbra Strejsend, Keti Bejts, Ričard Gir, Dastin Hofman i Alek Boldvin priliku da utonu u pesak daleko od paparaca.

Ostrvo nepoznato većini, Figure Eight Island, u Severnoj Karolini, sada je utočište mnogih poznatih ličnosti koje traže mirno mesto daleko od paparaca i objektiva kamera. Izgrađeno na ogromnoj površini od 5.300 hektara, bajkovita postavka vikendica je bila mesto za preko 400 filmova od 1980-ih zahvaljujući svom spokoju i idiličnom okruženju.

Do ostrva se stiže samo posebnim čamcem, a nakon što pređete dobro čuvani most, očekuje vas ostrvo Figure Eight Island sa 480 kuća koje koštaju od 4 do 13 miliona dolara.

Iako je reč o čisto stambenoj zoni, na ostrvu Figure Eight, na pešačkoj udaljenosti nalaze se luksuzne prodavnice i restorani, kao i teniski tereni, bazeni i super klubovi za divlju zabavu, dok slavne ličnosti stoje u redu u grčkom restoranu Kipos Hellenic Cuisine, za jela zasnovana na tradicionalnoj grčkoj kuhinji.

Barbra Strejsend, Keti Bejts, Ričard Gir, Dastin Hofman i Alek Boldvin često tamo provode leta, dok Ben Stiler, Džulija Roberts i Dženifer Aniston imaju privatne kuće na ostrvu. A kako je mesto postajalo sve poznatije kao atrakcija slavnih, prodajne cene su porasle sa 5 miliona dolara na preko 12 miliona dolara u kratkom vremenskom periodu.

Što se tiče Holivuda, on je dobro svestan da je Figure Eight Island sada „melting pot” poznatih ličnosti, gde se mnoge filmske ideje rađaju na terasama kuća i sklapaju mnogi milionski poslovi tokom letnje večere u bašti...

Luxury Experience