Nejmar je pristao da se pridruži saudijskom klubu Al Hilal i evo šta sve dobija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Brazilska zvezda Nejmar završio je sve što je potrebno za prelazak iz francuskog Pari Sen Žermena u Al Hilal iz Saudijske Arabije, potvrdili su klubovi u utorak.

Dolazak superzvezde u Saudijsku Pro ligu propraćen je neverovatnim ugovorom koji je u skladu sa novim kraljem. Dvogodišnji ugovor će Nejmaru doneti 175 miliona dolara, i to nije sve.

Iako je novac oduvek bio važan deo njegove karijere, povlastice u Rijadu su pravi šlag na torti. Nacija će potrošiti ogromnu količinu novca na najboljeg napadača, a takođe menjaju neka pravila kako bi se Nejmar osećao što prijatnije.

Nejmar će putovati na posao kao kralj privatnim avionom koji mu je potpuno na raspolaganju, ali to neće biti jedina pogodnost za velikog asa. Saudijski zakon je značajno izmenjen zbog Nejmarove devojke, koja je trudna. Nejmaru će, kao i Ronaldu biti dozvoljeno da živi sa svojom partnerkom Brunom Bjankardi iako nisu u braku, a par će uživati u ogromnoj raskošnoj vili uz koju ide i posluga.

Neki od najboljih delova ugovora su 135.000 dolara za svaku pobedu Al-Hilala i neverovatnih 840.000 dolara za svaku objavu na društvenim mrežama ili stori koji promoviše Saudijsku Arabiju.

Luxury Experience