Naliv pero napravljeno od lave

Homo Sapiens kolekcija instrumenata za pisanje predstavljena je od strane Visconti brenda pre više od deset godina…

Sada, oni se vraćaju na scenu, kako bi svim ljubiteljima prefinjenih naliv pera i olovaka ponovo dali razlog za radovanje, lansirajući Homo Sapiens Lava Dark Age penkalo. Ukoliko se pitate zašto se ono zove Lava, znajte da je Visconti prvi brend koji je koristio lavu kao jedan od materijala za izradu neverovatnog instrumenta za pisanje. Lava Etne bukvalno je pretvorena u finu prašinu, a potom je kombinovana sa lepkom i oblikovana.

Ovo naliv pero ne samo da izgleda fantastično – ono je finiširano tako da je dobilo teksturu nalik nežnoj koži. Polirano je, dok su svi njegovi metalni elementi presvučeni crnim zaštitnim slojem koji se presijava. Svrha uključivanja kompozita sa lavom dala je ovom naliv peru automatsku privlačnost i učinila ga je neuništivim. Neki njegovi detalji ostali su isti kao na originalu, poput lučne Visconti šnale sa laserski graviranim logoom brenda i patentiranim sistemom bezbednog zatvaranja.

Veličanstveno Visconti Lava naliv pero dekorisano je metalnim detaljima i vrhom od 18-karata koji stvara unikatnu i savremenu eleganciju. Logo koji se nalazi na poklopcu penkala takođe emituje mračne boje ostatka dizajna, ali može biti zamenjen i prilagođen zahvaljujući My Pen System.

Ukoliko u svom životu imate ljubitelja prefinjenih instrumenata za pisanje, priznaćete da je ovo nesvakidašnje naliv pero idealan poklon, koji će vas koštati oko 1.000 dolara.