Najveća pivara na svetu nudi posao za vašeg psa

Ukoliko je vaš psić ambiciozan i želi da zaradi vašu ljubav i pažnju pravim radom, a ne samo predivnim pogledima i repićem koji maše, imamo pravu ponudu za vas...

Pivara Busch trenutno traži Direktora degustacije, a za tu poziciju je voljna da plati 20.000 dolara uz osiguranje za psa i besplatno Busch Dog Brew svojim idealnim kandidatima. U opisu radnog mesta stoji da će odabrani pas predvoditi proširenje Dog Brew porfolija ukusa, degustirati novitete i biti ambasador proizvoda. U opisu stoji: "Kako bi dobio posao, vaš pas mora imati prefinjeno nepce, neverovatno čulo mirisa i mora biti jako dobar dečak ili devojčica".

Brend je takođe lansirao video oglas za ovu poziciju, gde možemo videti jednog od direktora kako govori psu: "Tvoja jedina odgovornost će biti da predvodiš sjajni ukus Buscha, istražuješ nove ukuse i vodiš svoje projekte. Kako laješ, tako ćeš i ujedati!".

Lansiran u avgustu prošle godine, Busch Dog Brew postao je instant hit, a psićima nudi specifične napitke namenjene upravo našim četvoronožnim prijateljima. Ako mislite da vaš ljubimac ima sve što je potrebno kako bi dobio ovaj posao iz snova, pozicija još uvek nije popunjena!