Najskuplji konjak sveta stiže u odabrane noćne klubove

Ukoliko ste osoba koja voli zabave, večernje izlaske i velika je verovatnoća da ćete posetiti jedan od elitnih noćnih klubova širom sveta, imate sreće…

Louis XIII je skoro lansirao Ultra-Rare Read Decanter N°XIII, koji će biti dostupan na ekskluzivnim lokacijama širom sveta. Retko N°XIII iskustvo ograničeno je na jedan dekanter po klubu tokom jedne večeri, što znači da će samo 0.0000038361% ljudi iz čitavog sveta dobiti priliku da uživaju u njegovom ukusu. Individualno numerisani crveni kristalni dekanteri dolaze sa šest specijalnih crvenih kristalnih čaša na poslužavniku, koje su nastale u saradnji sa Saint-Louis kompanijom, najstarijim proizvođačem stakla iz Evrope.

Luksuzni dekanter dalje sadrži LOUIS XIII dentelle šiljke i vrat od paladijuma, dok je duvan, sečen, dekorisan i graviran ručno. Kako bi iskustvo postalo još više premijum, konjak se servira koristeći specijalnu pipetu, The Spear, koja produžava ritual usluge.

Kako biste naručili N°XIII Experiences, morate se ulogovati na LOUIS XIII Society, privatni klub za vlasnike LOUIS XIII Cognac dekatera ili posetiti jedan od odabranih noćnih klubova, gde će LOUIS XIII brend ambasadori aranžirati unikatni randevu za vas.