Najnoviji akesoar za Rolls Royce automobile koji košta više od Tesla Model 3

Bogato nasleđe Rolls Royce brenda koje se zasniva na ponudi luksuza najvišeg nivoa svojim fanovima ide mnogo dalje od cenjenih automobila...

S vremena na vreme, čuveni britanski brend kreira bespoke kolekcionarske komade koji reflektuju koeficijent luksuza i kvaliteta izrade koje možemo videti na automobilima, sa ponosom dekorisanim Spirit of Ecstasy ukrasom haube. Veličanstveni Rolls Royce sto za piknik koji smo videli pre nekoliko godina savršen je primer naše priče, a sada je slavni brend predstavio novo poglavlje u svojoj Connoisseur's Collection liniji. Predstavljamo vam Rolls Royce Cellarette, ekskluzivno dizajnirani kovčeg za viski i cigare, koji u sebi sadrži brojne pogodnosti.  

"Rolls Royce Cellarette, najnoviji dodatak Rolls Royce Connoisseur's Collection liniji, nudi našim klijentima novi način da poboljšaju svoj životni stil, izvan Rolls Royce automobila. Istorijski gledano, Cellarettes se koriste za čuvanje vina i skupocenih žestokih pića, a u našoj verziji, mogu se konfigurisati tako da se u njima čuvaju aperitivi ili digestivi, u zavisnosti od vaših ličnih preferencija, zajedo sa cigarama, na vrhunski način", objašnjava Nikolas Ejbrams, zadužen za Bespoke odsek ovog brenda.

Spoljašni deo Cellarette dizajniran je da savršeno odgovara luksuznoj putničkoj kabini Rolls Royce limuzine. Kreiran je od poliranog aluminijuma, sa detaljima kreiranim od Rolls Royce Havana kože. Sa gornje strane nalazi se funkcionalni poslužavnik finiširan Obsidian Ayous Open Pore furnirom i Spirit of Ecstasy intarzijama. Kada otvorite poslužavnik, otkrivate unutrašnjost koja je obmotana Armagnac kožom i sadrži brojne luksuzne aksesoare. Cellarette dolazi sa setom ručno duvanih čaša za žestoka pića, koje su finiširane ikoničnim RR monogramom.

Čaše su ispraćene kožnim držačem za flaše koji je takođe ukrašen RR amblemom i može se adaptirati različitim dimenzijama. Flaša se na svom mestu drži magnetnom kopčom od poliranog aluminijuma. Sa druge strane nalazi se humidor u kom svoje mesto pronalazi postolje za cigare napravljeno od španske kedrovine. Vlažnost unutrašnjosti humidora može se ručno podesiti, a nadgleda je higrometar, dizajniran u stilu starih Rolls Royce satova.

Tu su takođe i dve manje pregrade sa magnetnim zatvaranjem, pri čemu jedna sadrži delikatno dizajnirani sekač za cigare i upaljač koji potpisuje S.T.Dupont, a druga predivnu pepeljaru. Poput bilo kog Rolls Royce automobila, Cellarette može biti prilagođena zahtevima klijenta, a njena cena kreće od 55.000 dolara.