Najluksuznije karte na svetu

Šta L’Objet Crocodile Box Luxury Playing Cards karte izdvaja od svih drugih? Pa, možemo reći da to nije cena, već umetnička tehnika kojom su kreirane…

Besprekorno ručno rađene i napravljene od odabranih metala, egzotične kože i Limoges porcelana, L’Objet kolekcija stonih aksesoara predstavlja liniju koja je kompleksna kada se radi o njenoj boji, bogata je teksturom i dizajnom uopšte, a karte koje su deo ove ponude nikako se ne razlikuju.

L’Objet za cilj ima da kreira dizajne za dom koji su luksuzna i funkcionalna umetnička dela, stvorena sa najvećim stepenom odličnosti. Svaki komad koji nosi njihovu oznaku, prošao je kroz ruke pravog majstora, pa samim tim ponosito stoji uz visoke standarde kada se radi o odabiru materijala, kreativnosti i kvalitetu izrade. Set karata sa dva kompleta o kom ovog puta pričamo dobio je dekoraciju u formi 24-karatnih zlatnih listova, dok je kutija u kojoj one stoje napravljena od Limoges porcelana.

Tokom kreiranja ovih karata i njihove kutije, majstori ove kuće bili su inspirisani tehnikama finog juvelirstva. Ručno lemljene delikatne sekcije i dezeni, kreirani su uz pomoć kvalitetnog zlata zarad što veće otpornosti i izdrživosti.

Inače, L’Objet je životno delo Elada Jifraha. Kao dugogodišnji putnik, Elad je naklonjen Mediteranu, njegovim stanovnicima i načinu života, kao i dugotrajnim tradicijama finog zanatstva. Ručne tehnike koje je Elad razvio u saradnji sa drugim umetnicima, kao i svi njihovi unikatni proizvodi jedinstveni su u čitavom svetu.

Bogati vanvremenskim detaljima i tradicijom, ovi komadi su nepogrešivo moderni, a stekli su internacionalne ljubitelje jer nisu samo lepi, već i senzualni. Cena ovih karata je 190 britanskih funti.

Luxury Experience