Najluksuznija zabava povodom otkrivanja pola bebe

Zabave povodom otkrivanja pola bebe postale su glavni hit širom planete…

One sa sobom donose nivo uzbuđenja, koji neki poistovećuju sa samim činom dolaska novorođenčeta na svet. Ipak, svaka od zabava ima skoro pa identični izgled – pastelni dekor, plave ili roze balone, tortu, par koji se neprestano smeje i uzuđene prijatelje i porodicu. Ali, u određenim slučajevima, svakako se može dodati još neki faktor čitavoj ovoj priči, poput najviše građevine sveta.

Influenseri bazirani u Dubaiju, Anas i Asala Marvah, skoro su održali svoju zabavu povodom otkrivanja pola svoje bebe, dok su vesti o polu projektovane na Burj Kalifi, najvišem tornju sveta, koji je visok neverovatnih 829.8 metara, sa 163 sprata. Ispis “It’s a Boy”, dekorisao je čuvenu građevinu, kao deo orkestriranog lajt šoua, čemu je prethodilo treperenje različitih plavih i roze lampica koje su doprinele elektirčnoj atmosferi događaja.

Video koji je snimljen kao deo ove priče uključio je i reakcije porodice – uzbuđenih roditelja, dvogodišnje devojčice Mile i drugih. Budući roditelji imaju više od 7.3 miliona pratilaca na YouTube platformi, dok oboje imaju više od dva miliona pratilaca na svojim Instagram nalozima. Fanovi para imali su priliku da pogledaju video koji traje petnaest minuta, a koji je već sada dobio 10 miliona pregleda i više od 200.000 komentara.

Mnogi još uvek nagađaju da li je par platio za ovaj aranžman ili je u pitanju promotivni dogovor. Ipak, neki Tviteraši već imaju “dokaze”, da ih je spektakl koštao oko 130.000 dolara, govoreći koliko je to degutantno u vreme kada mnogi ljudi nemaju novca ni za osnovne potrebe.