Najluksuznija rođendaska zabava u doba korone

Ove godine, u životima svakog od nas mnogo toga se promenilo…

Naše navike su se promenile praktično preko noći, sa pandemijom korona virusa koja je osvojila čitav svet, a ujedno to i dalje čini. Brojni događaji su otkazani, mnogo ljudi ostalo je bez svojih voljenih, dok su mnogi takođe ostali bez radnog mesta i novca. S obzirom na to da pandemija traje skoro godinu dana, mnogi od nas su svoje rođendane proslavili poštujući mere zaštite protiv korona virusa – sa šačicom prijatelja, specijalnim karantinskim dekoraicjama, balonima, maskama i trenucima radosti i slavlja. Zabave povodom rođendana više ne traju do kasno u noć i više nisu ni blizu ekstravagantne kao nekada.

Ipak, to nije slučaj sa jednom ženom iz Libana, koja je svoj četrdeseti rođendan proslavila zabavom vrednom 28 miliona dolara. Iako smo usred krize, ona je odlučila da po svemu sudeći svaki dan proživi kao da joj je poslednji. Slavljenica je u potpunosti promenila poimanje rođendanskog odela, ponevši na sebi plašt-haljinu dekorisanu draguljima, vrednu neverovatnih 26 miliona evra. Njena rođendanska zabava bila je događaj uz poštovanje fizičke distance sa svojim prijateljima i porodicom u njenoj raskošnoj vili, sa dvadeset mini zabava na drugim svetskim destinacijama putem video poziva. Zapravo, ona je organizovala događaj sa 150 zvanica, koji su se definitivno lepo proveli, budući da su dobili poklon kesice od slavljenice ispunjene raskošnim stvarima.

Libanka je takođe platila ketering, piće i održavanje za sve svoje žurke. Poklon kesice su vredne oko 4.000 dolara, a sadržale su Louis Vuitton olovke od 1.600 dolara, Ace of Spades šampanjac od 600 dolara, Graysey x McQueen farmerke ograničenog izdanja vredne 350 dolara, kožnu Louis Vuitton masku napravljenu od tašne vrednu 110 dolara, uz AMRA liniju za negu lica i tela, vrednu 350 dolara.

Iako bi vam verovatno palo na pamet da su svi gosti bili fokusirani na poklone koje su oni dobili, u centru pažnje je zapravo bila haljina slavljenice, koja je nastala kao delo britanske dizajnerke i umetnice, Debi Vingham. Veličanstvena haljina uparena je sa Bulgari ogrlicom pravljenom po meri vrednom skoro 327.000 dolara. Inače, svaki gost koji je došao na uživo zabavu sa slavljenicom u njenoj vili u Španiji, dobio je masku za lice dekorisanu dijamantskom ogrlicom, vrednom oko 85.000 dolara.

Kao što možete zaključiti, Libanka o kojoj se govori zaista je imućna, a njena zabava održana je u Londonu, Los Anđelesu, Hong Kongu, Kuvajtu i Kataru, dok su tri događaja održana u Dubaiju, i po jedan u Parizu, Tokiju i Moskvi.