Najluksuznija prikolica sa specijalnim pogodnostima za pse

Porodice sa kućnim ljubimcima, koje uživaju u putovanjima i avanturama izvan ustaljenih staza, sada mogu povesti svog krznenog miljenika sa sobom…

Ukoliko ste ikada odložili svoje putovanje ili nomadski život, jer niste želeli da ostavite svog voljenog psa, kalifornijski specijalista za kreiranje luksuznih prikolica, Bowlus, upravo je unapredila svoju cepelin prikolicu detaljima koji su namenjeni upravo njima. Nova Bowlus Terra Firma prikolica evidentno je dizajnirana sa komforom pasa na umu. Tvorci prikolice uzeli su u obzir sve potrebe naših krznih prijatelja, pa su je opremili udaljenom kontrolom temperature i sistemom nadgledanja, koji će vam omogućiti da odete u nabavku dok vaš ljubimac bezbedno uživa u svom domu na točkovima.

Bowlus prikolice poznate su po svom neprikosnovenom luksuzu, što je evidentno i u modelu kreiranim za kućne ljubimce, pa im nudi specijalni krevet, činije za hranu i vodu, uz grejane podove. Terra Firma štiti svoje putnike, kako ljude, tako i pse, od bakterija i virusa HEPA filtracijom vazduha i UVC svetlima za dezinfekciju.

Kada se radi o performansama, ova prikolica nudi do dve nedelje boravka u nepoznatoj prirodi, sa 8 kWh litijum-gvozdenom-fosfatnom baterijom, kojoj je potrebno između tri i četiri sata za punjenje. Kupci mogu stilizovati enterijer svoje prikolice u skladu sa svojim željama, sa čak 56 miliona dostupnih kombinacija.

Takođe, moramo naglasiti da je prikolica zaista komforna, sa spavaćim odeljkom koji sadrži twin krevete koji se mogu pretvoriti u jedan veliki. Njena cena kreće od 265.000 dolara.