Najbogatiji čovek Azije rezervisao je ceo grad Portofino za zabavu svog sina

Najbogatiji čovek Azije, Mukeš Ambani, rezervisao je ceo grad Portofino za proslavu svog sina Ananta.

Dok se neki milioneri odlučuju za odmarališta sa pet zvezdica, a drugi lete sa svojom porodicom i prijateljima na živopisne lokacije povodom proslave venčanja, milijarder Mukeš Ambani rezervisao je čitavo očaravajuće italijansko ribarsko selo.

Preko 800 gostiju stiglo je u malu opštinu u gradu Đenovi na italijanskoj rivijeri povodom proslave i četvorodnevnog krstarenja. Proslave pred venčanje njegovog sina Ananta i Radhike pretvorile su grad, koji ima samo 400 stanovnika, u živo i ekskluzivno slavlje.

Prvog juna, istaknuti gosti su se iskrcali kako bi grad, sa svojim šarenim zgradama na obali, pretvorili u lično šetalište porodice Ambani, na temu „La Dolce Vita“. Najbogatiji čovek Azije, čije se bogatstvo procenjuje na 109 milijardi dolara, preuzeo je grad, ali su takođe ogradili značajna područja koja gledaju na pristanište kako bi osigurali privatnost i sigurnost za svoje ugledne goste.

Svaki detalj je bio pažljivo isplaniran, a stil oblačenja za događaj bio je italijanski letnji šik. Sjajni dekor sadržao je ekstravagantne cvetne aranžmane, korpe sa svežim voćem, ukrašene stolove sa italijanskom temom, i razne pop-up prodavnice gde se služila topla čokolada, hamburgeri i tostovi sa sirom, među mnogim drugim delicijama. Zabavne tezge sa igrama, kao što su gađanje patke i pikado, pružile su dodatnu zabavu gostima.

Svečanosti su počele u savršeno tempiranom zlatnom času, 17:30, i nastavile se do 22:30. Magičnom ambijentu doprineo je i nastup svetski poznatog operskog pevača Andrea Bočelija, čiji su snažni vokali i serenade oduševili goste i ispunili vazduh romansom, na veliko oduševljenje porodice Ambani i njihovih gostiju.

Događaj nije bio samo slavlje ljubavi već i okupljanje elite. Buduća mlada, Radhika, izgledala je zapanjujuće u odeći inspirisanoj Italijom koju je upotpunila torbicom Hermes Kelly.

Događaj je bio opušten, sa porodicom koja se družila sa svojim gostima i uživala u večeri u istinskom milijarderskom stilu, uz govore članova uže porodice okruženih obezbeđenjem i prijateljima. Anant i Radhika će se venčati u Mumbaju 12. jula. Venčanje će nadmašiti sva predsvadbena veselja koja su kulminirala ovom izuzetnom italijanskom večerom.

Luxury Experience