Montblanc kolekcija inspirisana kraljem rokenrola

Montblanc brend odlučio je da svojim novim specijalnim izdanjem koje je deo Great Characters izdanja oda poštu kralju rokenrola, Elvisu Prisliju…

Američki pevač i gitarista promenio je lice muzičke industrije zauvek svojim hitovma i preko milijardu prodatih ploča, a sada će debitovati u novoj liniji brenda, koja će predstaviti omaž njegovom interesantnom životu.

Kolekcija se sastoji od tri instrumenta za pisanje, pri čemu svaki od njih predstavlja omaž posebnim trenucima Elvisove karijere, kao što je povratnički koncert 1968.godine, vreme koje je proveo u Las Vegasu i Aloha From Hawaii koncert. Svi komadi specijalnog izdanja inspirisani su automobilima koje je Elvis voleo.

Ukoliko niste njegov okoreli fan, možda niste znali da je on kupio preko 300 automobila tokom svog života, dok je većinu poklonio. Instrumenti za pisanje dobili su siluetu koja je inspirisana uglađenim automobilima, komforom i moćnim V8 motorima.

Montblanc Great Characters Elvis Presley Special Edition u crnoj boji obeležava njegov ultra uspešni koncert Aloha from Hawaii koji je ujedno prvi uživo koncert emitovan preko satelita.

Montblanc Great Characters Elvis Presley Limited Edition 1935 je inspirisan njegovom interesantnom odevnom kombinacijom – Aloha Eagle Suit iz 1973.godine. Montblanc Great Characters Elvis Presley Limited Edition 98 takođe je inspirisan slavnim i prethodno pomenutim koncertom.

Rokovnik obavijen belom kožom, par Elvis dugmadi za manžetne i narukvica koja kombinuje kožu i nerđajući čelik takođe su deo ove kolekcije, čije cene kreću od 1.065 dolara.