Loren Sančez otkriva „najslađu“ stranu Džefa Bezosa

Kako vi zamišljate da najbogatiji čovek na svetu provodi svoje slobodno vreme? Hm.. verovatno tako što puši cigaretu na luksuznoj jahti ili uživa u igranju golfa na njegovom privatnom terenu.

Loren Sančez, novinarka i devojka tajkuna, dokazuje sasvim suprotno nedavnom objavom na njenom Instagram profilu. Na viralnoj fotografiju koju je podelila Loren, milijardera možemo videti kako pravi kolačiće u kuhinji.

U opisu fotografije Loren je napisala: „Ništa bolje od ulaska u kuhinju, on pravi kolačiće za decu.“

Bezosa vidimo obučenog u ležernu odeću – crnu majicu u kombinaciji sa farmerkama dok priprema kolačiće. I iako Sančez nije podelila sastojke poslastice, može se zaključiti da je milijarder spremao tradicionalne kolačiće od putera, brašna i šećera.

Iako Džef Bezos nije profesionalni pekar ili kuvar, on je nekako povezan sa kuhinjom, zahvaljujući njemu, kuvar Hoze Andres nastavlja svoje humanitarne napore. Nedavno je dodelio kuvaru 100 miliona dolara da proširi svoj filantropski rad i pomogne ljudima na granici Ukrajine i Poljske, obezbeđujući obroke za ljude koji beže od ruske invazije.

Hoze Andres je odleteo u evropsku zemlju sa svojom World Central Kitchen, neprofitnom organizacijom koja isporučuje pomoć u hrani oblastima kojima je najpotrebnije, bilo da su pogođene prirodnom katastrofom ili se suočavaju sa humanitarnom krizom, nudeći sveže pripremljena jela i sastojke.