Lionel Mesi potrošio 200.000 dolara na 35 prilagođenih zlatnih iPhone telefona

Sa vestima da se Mesi upoznaje sa timovima Saudijske Arabije, kapiten Argentine već pokazuje gestove bogatstva.

Sedmostruki osvajač Zlatne lopte želeo je da proslavi legendarnu pobedu na Svetskom prvenstvu sa svojim kolegama i osobljem. On im je sigurno priredio nezaboravno iznenađenje potrošivši više od 200.000 dolara na zlatne iPhone telefona za svoje saigrače iz Argentine. 35 iPhone modela napravljeno je u potpunosti od zlata od strane iDesign Gold, kompanije  specijalizovane za prilagođene zlatne telefone.

Zasnovani na modelu iPhone 14 pro, svaki uređaj ima amblem argentinske fudbalske reprezentacije sa rečima World Cup Champions 2022 i detaljima kao što su ime igrača i broj dresa.

Izvršni direktor iDesign Gold komapnije, Ben Lions, rekao je da Lionel nije samo G.O.A.T., već je i jedan od najlojalnijih kupaca iDesigns Gold brenda i da je stupio u kontakt sa njima nekoliko meseci nakon finala Svetskog prvenstva. „Rekao je da želi poseban poklon za sve igrače i osoblje kako bi proslavili neverovatnu pobedu, ali nije želeo uobičajeni poklon. Predložio sam zlatne iPhone telefone sa ispisanim njihovim imenima, i njemu se dopala ideja.“

Poklon od 200.000 dolara zvuči kao skupa ideja, ali ne kada zarađujete preko 41 milion dolara godišnje. Mesijev ugovor sa PSŽ-om ističe ovog leta, a fudbalski klubovi Saudijske Arabije ne odustaju od namere da se dodvore legendarnom igraču, nudeći mu neverovatnih milion dolara dnevno. Ako Mesi pređe u klubove Al-Hilal (Rijad) i Al Itihad (Jedah), njegovi saigrači će biti istinski uzbuđeni!

Luxury Experience