„Leteća palata“ Kristijana Ronalda koja ga je odvela čak do Saudijske Arabije

Kristijano Ronaldo je zvanično predstavljen publici svog novog tima, Al Nassr, u utorak popodne.

Hiljade navijača kluba preplavilo je stadion Al-Maktoum, kako bi izbliza videli portugalskog fudbalera u žuto-plavom dresu i čuli izjavu da je spreman da osvoji titulu i u Saudijskoj Arabiji.

Ugovor sa 37-godišnjom superzvezdom trajaće 2,5 godine i doneće mu "mamutsku" sumu od 500 miliona evra. Naravno, ceo ugovor uključuje i komercijalni prihod, pri čemu je njegov „neto“ ugovor dostigao 70 miliona evra godišnje. Osim njegovih suludih brojki ugovora, zanimljivo je i kako je Kristijano Ronaldo stigao na Bliski istok. I to zato što je to uradio sa stilom, „ponevši“ svoj lični avion, u kome je bila cela njegova porodica.

Naravno, ne govorimo o jednostavnom avionu, već o „letećoj palati“, koja svojim putnicima nudi sve udobnosti. Ronaldova partnerka Georina Rodrigez nam je dala nekoliko slika iz unutrašnjosti aviona, postavljajući trenutke sa putovanja para na svoj lični Instagram nalog.

Na njima vidimo, između ostalog, da se unutar aviona nalazi ogroman bračni krevet, tako da par može da uživa u snu tokom leta. Na ostalim fotografijama vidimo male stolove i fotelje u zlatno smeđim nijansama.

Sa takvim privatnim avionom, svako Ronaldovo putovanje postaje „igra“.

Luxury Experience