Lego donosi galaksiju u vaš dom novim umetničkim setom

Više slika

Više slika

Da li ste ikada gledali u noćno nebo i poželeli da možete da unesete deo tog bezgraničnog čuda u svoj dom?

Sada, sa najnovijim LEGO Art kompletom, 31212 The Milky Way Galaxy, možete upravo to. Ovo nije samo još jedan LEGO set, već pre kapija koja vodi u kosmos, pozivajući vas i vašu porodicu da ponovo stvorite zadivljujuću lepotu vaše lične galaksije.

Sa preko 3.000 komada, ovaj set prikazuje suštinu Mlečnog puta sa živošću koja je uzbudljiva koliko i komplikovana. Uz nebeske znamenitosti kao što su Trapist-1, Plejade, M1 i Stubovi stvaranja, svaka komponenta je napravljena da izazove radoznalost i čuđenje. Koje bi priče mogle da nose ove zvezde i magline?

Sa impresivnih dimenzija 40 x 65 cm, model je dizajniran za izlaganje na zidu, osiguravajući da vaša kreacija ne bude samo kratkotrajni projekat već trajni komad dekoracije. U srcu, poseban znak „You Are Here“ označava mesto Zemlje u ovom ogromnom univerzumu, skromni podsetnik na naše malo, ali dragoceno mesto u kosmosu.

Izbor materijala dizajnerskog tima nije ništa drugo nego čudan. Zamislite da nađete mesto za stvari poput cveća, metlica, četki za kosu, pa čak i malog zelenog vanzemaljca u vašem modelu galaksije. Ovi nestandardni komadi dodaju razigrani obrt setu, izazivajući naše predstave o tome šta se može uključiti u prikaz prostora. Da li ste spremni da otkrijete kako žaba ili kaciga za bicikl mogu da oblikuju vaš pogled na Mlečni put?

Dizajniran imajući na umu učešće porodice, set je podeljen na pet panela, od kojih svaki ima sopstveni set uputstava. Ovaj promišljen pristup omogućava svima da doprinesu, pretvarajući kompleksnu konstrukciju u prijatnu i povezujuću aktivnost.

Ovaj Lego set po ceni od 199.99€ obećava ne samo da će biti kreativan projekat već i impresivno iskustvo koje donosi galaksiju u vaš životni prostor. LEGO set inspirisan galaksijom ističe se ne samo po velikom obimu i temi, već i po pozivu na istraživanje, zamišljanje i povezivanje. To je proslava i misterija univerzuma i duha igre koji je svojstven svakoj LEGO konstrukciji.

Hoćete li iskoristiti ovu jedinstvenu priliku da spojite zvezde?

Luxury Experience