Land Rover Defender 90 se ovog puta vraća sačinjen od 2.336 kockica

Više slika

Više slika

Land Rover Defender 90 se vratio, ovog puta kao LEGO model.

Danska kompanija igračaka je upravo predstavila set od 2.336 komada koji je spreman za vaše off-road avanture.

Život kopira LEGO ili LEGO kopira život? Kakav god da je odgovor, čini se da je svaki novi proizvod koji izađe iz dizajnerskih soba danske industrije igračaka potpuno zabavan i uglavnom što bliži stvarnosti. Najnovije dostignuće LEGO kompanije je novi set, zasnovan na Land Rover Classic Defender 90 automobilu. Retro 4×4 model automobila čak dolazi sa nizom dodataka za avanture van puta.

Za razliku od mnogih najnovijih kompleta vozila igračaka, klasični terenski automobil nije deo naprednijeg asortimana Technic. Umesto toga, deo je serije LEGO Icons. To znači da nema radne delove – poput menjača u Technic verziji Ferrari Daytona SP3 – ali ima detalje koji će ostaviti bez teksta svakoga ko ga sastavi

LEGO Defender od 2.336 komada je zasnovan na originalnoj verziji SUV koji se proizvodio od 1983. do 2016. Odlikuje ga prepoznatljivo zeleno telo, bela hauba, crna unutrašnjost i felne sa debelim gumama. I dok je samo vozilo odlična replika legendarnog 4×4, ono što ga zaista izdvaja su dodaci koji dolaze sa njim.

Komplet sadrži niz realističnih detalja uključujući branik, podignuti izduvni sistem, krovni nosač sa safari farovima i rezervne gume na haubi i vratima prtljažnika. Tu je i niz alata, uključujući aparat za gašenje požara, kante za gorivo i kutiju za alat, koja se može odložiti unutar vozila ili na krovnom nosaču.

Classic Defender 90 će se naći na tržištu 4. aprila i biće dostupan za oko 238 evra preko LEGO sajta.

Luxury Experience