Lamborghini lansira kolekciju dečije odeće

Evo interesantnog iznenađenja: Automobili Lamborghini, italijanski brend superautomobila, skoro se udružio sa danskim brendom dečije odeće, Kabooki, kako bi zajedno kreirali jednu posebnu kolekciju…

Oni su potpisali ugovor o saradnji i dozvolama za proizvodnju i distribuciju Automobili Lamborghini kolekcije za decu, koja će otpočeti linijom koja je namenjena za sezonu jesen/zima 2020. Lamborghini brend želi da bude deo dečijeg sveta, a ovaj ugovor je samo još jedan korak u tom pravcu. Starst prema Lamborghini automobilima može otpočeti od malih nogu, a to ovaj brend savršeno dobro zna. Njihova debitantska kolekcija dečije odeće već je predstavljena u Italiji, Nemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Sjedinjenim Državama i odabranim evropskim zemljama, a namenjena je deci uzrasta od četiri do četrnaest godina.

U liniji možemo videti dinamični asortiman sa dizajnom koji je očigledno inspirisan Lamborghini automobilima. Kao što možete pretpostaviti, bilo je veoma izazovno interpretirati neverovatne detalje Lamborghini automobile na odeći, ali su oni zaista evidentni, poput ikoničnog Y oblika, heksagona i brojnih drugih sićušnih detalja koje će samo iskreni fanovi moći da primete.

Zajedno sa Kabooki, italijanski brend automobila ima za cilj da inspiriše klince kako bi ostvarili bližu vezu sa njima. Jesen/zima 2020 kolekcija će moći da se kupi od avgusta ove godine, a biće dostupna kod odabranih preprodavaca i na zvaničnoj online platformi.