Kristijano Ronaldo ima posao iz snova za vas

Svi vole da imaju posla sa Kristijanom Ronaldom.

S jedne strane njegovi navijači, koji ga verno prate i nadaju se da će Portugal daleko dogurati na Mundijalu, a na drugoj hejteri koji čekaju da napravi grešku da bi ga kritikovali.

Portugalac je na sve ovo navikao, ali ima i trenutaka kada voli da pronađe svoj mir. Nešto što, kao što svi sumnjamo, čeka da uradi nakon događaja u Kataru.

Nekoliko dana pred Svetsko prvenstvo Ronaldo je kupio najskuplju nekretninu u Portugalu. Reč je o ogromnoj vili ukupne površine 544 kvadratna metra u primorskom delu Kaškaiša. Ova rezidencija Ronalda je koštala 21 milion evra i čini se da je već sprema za stalni boravak posle „penzionisanja”.

Njegovo preseljenje tamo biće u leto 2023. godine, ali on već traži osoblje koje će brinuti o kući, kao i o njegovoj porodici. Koliko će novca mesečno dobiti svako ko odluči da radi za Kristijana? Mesečna plata koju Portugalac daje ljudima koji će raditi u njegovoj vili dostiže cifru od 6.000 evra, dok će u paket biti uključen smeštaj, kao i hrana.

Novi dom Ronalda nudi sve pogodnosti, jer ima veliku baštu, bazen, teretanu, sobu za masažu i garažu u koju može stati 20 automobila.

Najbolja „sezona” za nekoga ko želi da radi je u portugalskoj vili.

Luxury Experience