Kristijano Ronaldo dobio Rolls Royce Dawn kao božićni poklon od Georgine Rodrigez

Bila je ovo teška godina u profesionalnom smislu za portugalsku fudbalsku superzvezdu Kristijana Ronalda.

Pre skoro dva meseca napustio je Mančester junajted i takođe nije uspeo da ispuni svoj san iz detinjstva da osvoji Svetsko prvenstvo za svoju zemlju. Svetsko prvenstvo 2022. nije bilo nešto vredno pamćenja za Kristijana Ronalda, ali praznični dan Božića će mu svakako ostati dugo u pamćenju, jer mu je partnerka Georgina Rodrigez za svečanu priliku poklonila novi automobil Rolls Royce Dawn.

Ronaldo je podelio fotografiju svog novog luksuznog automobila na društvenim mrežama dan posle Božića uz natpis koji je glasio: "Hvala ljubavi moja". Georgina je takođe objavila video na Instagramu i podelila magični trenutak kada je fudbalska zvezda iznenađena novim automobilom.

Britanski luksuzni automobil kabriolet sa dvobojnom belom i srebrnom spoljašnjošću i belim presvlakama može se videti umotan crvenom trakom i mašnom na haubi. Ronaldo je odmah ušao u auto sa suprugom i decom i čak otvorio braon haubu na sklapanje. Video se završava tako što deca dobijaju svoje poklone, a to su bicikli za mlađe i simulator trke za starije.

Nije prvi put da je Georgina poklonila automobil portugalskom napadaču. Ranije ove godine, poklonila je Cadillac Escalade ESV za 37. rođendan, a prethodno je fudbalskoj zvezdi poklonila crni Mercedes-AMG G 63 Brabus za 35. rođendan 2020.

Luxury Experience