Kraljevski skandal: striptizeta iz Las Vegasa prodaje donji veš princa Harija za milion dolara

Čini se da je burna mladost princa Harija prošlost, ali njeni odjeci se i dalje ponekad pojavljuju u štampi.

I ne radi se samo o bučnim zabavama i blistavim romansama vojvode od Saseksa - sada je skoro na korak od seksualnog skandala jer se jednom odlučio na sumnjiv čin. Bivša striptizeta Keri Rajhert, koja je nastupala na sceni pod imenom Keri Rojal, stavila je na aukciju crno donje rublje za koje tvrdi da joj je poklonio princ Hari. Keri je pozvana na najskandalozniju zabavu u prinčevom životu - onu koja se odigrala pre 10 godina u Las Vegasu u VIP apartmanu hotela Wynn.

Posle njenog nastupa, vojvoda od Saseksa ju je pozvao da igra striptiz bilijar. Keri se složila, pobedila princa, a umesto suvenira ili autograma za uspomenu na pobedu nad članom kraljevske porodice, PRINC HARI je požurio da skine gaće i pokloni ih Keri. Nakon toga je napravio veoma čuveni skok u bazen potpuno nag, što je zabeleženo na nekoliko slika. Kasnije su fotografije procurile u štampu uprkos činjenici da je pres služba palate pozvala da ih ne objavljuju.

Za donji veš koji je čuvala poslednjih 10 godina, Keri planira da prikupi najmanje milion dolara. Svako može da kupi i haljinu i kupaći kostim koje je striptizeta nosila te večeri, za šta zahteva mnogo skromniji iznos od 10 000 dolara. Šta bi trebalo da motiviše potencijalnog kupca za veliku finansijsku investiciju?

„To je sjajan podsetnik da je PRINC HARI JEDNOM BIO ZABAVAN, a ne dosadan kakav je sada“, objašnjava Keri. 43-godišnja striptizeta nije lišena smisla za humor: ona obećava da će preneti deo iznosa u dobrotvorni fond vojvoda od Saseksa Archevell, verujući da će to pomoći princu da se seti „zabavnih vremena kada su ga svi voleli“.

Podsetimo, kraljevska porodica je na sve moguće načine pokušavala da spreči pojavu fotografija, ali nije uspela da postigne dogovor sa tabloidom The Sun. Međutim, novinari publikacije su fotografije propratili najtačnijom izjavom:

„Ne donosimo moralne presude o tome da se goli princ Hari zabavlja sa devojkama u Las Vegasu. Sasvim suprotno. Dosta često hoda na ivici noža, ali ima samo 27 godina, samac je, a Britanci ga vole.“

Godinu dana nakon te zabave, princ Hari je prvi put odlučio da prokomentariše svoj čin. On se u intervjuu javno izvinio celoj kraljevskoj porodici, priznavši da je „te večeri veoma izneverio sve bliske ljude”. Ali za sve što se dogodilo okrivio je društvo u kojem se našao te večeri.

„Mislio sam da sam među prijateljima koji me neće ovako namestiti“, objasnio je tada 28-godišnji vojvoda od Saseksa novinarima.

Sada kraljevski stručnjaci strahuju da monarhiju čeka nova runda skandala, s obzirom na priznanja jednog poznanika prinčeve striptizete. Očigledno, ni MEGAN MARKL nije zadovoljna onim što se dešava: autor nedavno objavljene knjige o njoj, Tom Bauer, upravo je pričao o tome kako je sve učinila kako bi odvojila princa od prijatelja iz "prošlog života".

Luxury Experience