Koliko daleko ide uticaj influensera?

Sa prozorima od poda do plafona, stolovima na balkonu i neverovatnim pogledom na okean, Icebergs at Bondi je savršeni lokalitet za uživanje u prefinjenom obroku…

Ova destinacija konstantno privlači glamuroznu klijentelu koja je u potrazi za šik hranom i pićima, kao i ljubitelje zabava, sa internacionalnim di-džejevima koji neretko baš ovde puštaju muziku. I dok možda očekujete da je lokacija poput ove uspela da uspostavi neka pravila oblačenja i ponašanja, to nije uvek slučaj. Šokirajući sve posetioce ovog lokaliteta, nonšalantni influenseri i njihovi fotografi često blokiraju poglede na okean, i to je postala uobičajena stavka koja se vezuje za opis ovog mesta.

Ovde svakako nećete doći ako želite večeru u privatnosti, ali opet, neke stvari bi trebalo da ostanu privatne! Jedna sasvim nepoznata influenserka, barem u onom delu u kom je možemo videti, fotografisala se na samo nekoliko koraka od gostiju ovog lokaliteta, u odevnoj kombinaciji koja je malo toga prepustila mašti.

Moguće je da je influenserka imala dozvolu za fotografisanje, ali da li je imala dozvolu da pozira u praktično pornografskim pozama i odevnim kombinacijama, ako se krpice koje jedva da prekrivaju njene intimne delove tela uopšte tako mogu i nazvati? Morali smo da se zapitamo – da li uticaj influensera ima neke granice i na šta su sve spremni kako bi dobili lajkove i komentare? Po svemu sudeći, mnogi od njih se i dalje vode onom starinskom “svaki publicitet je dobar publicitet”, iako čitav svet o njima priča sa gađenjem i sažaljenjem.

Povezane teme